Gündem

RAMAZAN BAYRAMI BİLETLERİ TÜKENDİ

Mübarek Ramazan ayı bütün coşkusuyla yaşandı. Ramazan Bayramı biletleri haftalar öncesinden tükendi ve bu bayramda büyük ilgi gördü. Bayramda memleketlerine gidecekler ya da tatile çıkacaklar hem bilet bulmak hem de uygun fiyata seyahatlerini planlamak için kollarını sıvadı. Biletlerini aldı.

Bayram öncesi seyahat firmaları her zamanki uyarılarını yaptı ve erken rezervasyonun faydalarını anlattı. Vatandaşlar uyarıları dikkate aldı ancak yer bulamayanlarda vardı. Özellikle bayram seyahatleri için bilet alımlarının son güne bırakılmaması her bayram öncesi dile getiren Biletall CEO’su Yaşar Çelik, “Bayramlarda indirimli bilet olmaz. Bu yüzden indirimli bilet satanlara itibar etmeyin. Son günler yaklaştıkça değil ucuza, bilet bulamayabilirsiniz. Vatandaş ucuz bilet arıyor ancak sona doğru bilet zaten kalmıyor. Üzerine para teklif edenler oluyor ancak mesele para değil erken yapılan rezervasyon’’ dedi.

BİLET ALDIN MI?

Vatandaşlar gidecekleri yere arefe günü ve öncesinde aldı. Bayram nedeniyle sefer sayılarında daha yoğun bir dönem yaşanıyor.Dönüş için bilet almayanlar sıkıntı yaşayabilir. Hem gidiş hemde dönüş için bilet alanlar sıkıntı yaşamayacak ancak alternatif olarak ek otobüsde konamayacak. CEO Yaşar Çelik, vatandaşların bilet alırken alternatif biletleri de kontrol etmeleri gerektiğini söyledi. Sistem üzerinden alternatif otobüs, uçak firmalarını ve ihtiyacınız olacak olan seyahat türünü listeleyebiliyorsunuz. Opsiyon sürelerini inceleyerek, önceden biletinizi hazırlayabilirsiniz’’ diye konuştu.

 

Otobüs Biletlerini 1 Saat Öncesinden İade Alıyor

Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Kullanıcılar biletini erken satın almaktan çekinmesinler. Programlarında değişiklik olsa bile biletall.com’dan alınan otobüs biletlerinde sefere bir saat kala iade yapılabiliyor. Uçak bileti alacaklar ise herhangi bir bedel ödemeksizin programları netleşene kadar ki süreç için biletall’dan ücretsiz rezervasyon yapıp, artan fiyatlardan etkilenmiyor. Araç ile seyahat edecekler mümkünse arefe gününden önce yola çıksın ve dönüş için bayramın son gününü beklemesin.’’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu