GündemSiyaset

SARI ”MİLLİ MÜCADELE ATEŞİNİ YAKACAĞIZ”

“24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, “eniştemiz”

CHP Balıkesir İl teşkilatı ve ilçe teşkilatları dün Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek için İş Bankasındaydı. Banka önüne gelen vatandaşlar, “ az çok farketmez bizde varız demek için burdayız”dediler.

İl Başkanı Serkan Sarı,” Bugün kurtuluş mücadelesi verdiğimiz bir dönemdeyiz. Milli mücadele ateşimizi yine Balıkesir’de yakacağız. Bu ateşi en iyi temsil edecek illerden biride Balıkesir’dir. Bizler maddi anlamda da her türlü desteği bu kampanyada veriyoruz” dedi.

ASLOLAN BENDE VARIM DİYEBİLMEK

Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı,”Aslolan destek olabilmek. Bende yanınızdayım mesajını verebilmek. Cumhurbaşkanlığı kampanyasında desteğin ölçüsünün bir büyüklüğü yok.10 TL yatıranda var, Bin TL yatıranda.10 TL yatıran vatandaşımızda var ki; bu bizi mutlu ediyor. Ufak bütçesi ile bende varım diyor. Bu bizi daha da mutlu eden bir durum. Emin olun ki o 10 TL bizim için daha değerli” dedi.

“BENDE VARIM DİYENLER”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için para yatırdı. Bin TL yatıranda vardı 10 TL yatıranda diyen İl Başkanı Serkan Sarı, “ bizim için önemli olan 10 TL yi yatırabilen vatandaşımızın da olması. Bu daha önemli bizim için” dedi.

İNCE’YE DESTEK

Balıkesir’de yapılan mitingde CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mitinge katılanlardan destek istemiş “banka önünde uzun kuyruklar oluşturun desteğinizi bekliyorum” demişti. Yatırılan para miktarının hiç önemli olmadığının altını çizen İnce yeter ki o banka önünde kuyruğunuzu oluşturun ve desteğinizi verin” ifadelerini kullanmıştı. Dün İş Bankası önünde o kuyruk oluştu. Balıkesir CHP İl Başkanlığı ve merkez ilçelerle birlikte partililer İş Bankasına ceplerine uygun olan miktarları az yada çok yatırdı. Konuyla ilgili olarak İl Başkanı Serkan Sarı, MERHABA’ya yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:” Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye destek için bankalara yatırılan bu destek çalışması ilçelerimizde de var. Bizde bugün Balıkesir’de merkez ilçelerimizle birlikte buradayız. Cumhurbaşkanı adayımız Balıkesir’de yapmış olduğu miting de de Balıkesirli hemşerilerinden damatlarına sahip çıkmasını, eniştesine sahip çıkmasını istemişti. Bugün bizde bir etkinlik düzenledik.

KUVAYİ MİLLİYENİN TEMSİLCİLERİYİZ

CHP İl Başkanı Serkan Sarı,”Kuvayi Milliye şehrinin temsilcileri olarak bizleri onurla temsil eden ve ülkemizi şuanda yönetmeye en uygun aday Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı için seçim kampanyasına destek olabilmek için İş Bankasının önündeydik. Güzel bir katılımla coşkulu bir program düzenledik. Bugün bizlerle olan partili partisiz vatandaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum.”dedi. İl Başkanı Sarı konuşmasında şunları söyledi: Kuvayi Milliye şehri bu mücadelenin öncüsüdür. Bugün kurtuluş mücadelesi verdiğimiz bir dönemde milli mücadele ateşimizi yine Balıkesir’de yakacağız. Bu ateşi en iyi temsil edecek illerden biride Balıkesir’dir. Bizler maddi anlamda da her türlü desteği bu kampanyada veriyoruz. Manevi ve fiziki anlamda da partililerimizle birlikte milletin iktidarını kurabilmek için çalışıyoruz. Çalışa çalışan kazanacağız şiarı ile yola çıktık. Bu anlamda bizlerle olan çocuklarının geleceğini düşünen ve kötü gidişe dur demek adına varlığını ortaya koyan milletimize teşekkür ediyorum. Sevda Kaygısız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu