GündemKöşe YazılarıSemra AMAN AKYÜREK

SEÇİM YAKLAŞIYOR HAVA SOĞUK

BSO Başkanı İsmail Uğur aday olup olmayacağını henüz bilmiyor. Bakacak!

İsa Tamer Çelik ve Abdullah Bekki Balıkesir’de işadamı olarak bence renkli simalar ancak sanırım dün toplantıda ben biraz havayı sıcak görüp soğuk havayı o toplantıya taşıdım…Edip Uğur ve Zekai Kafaoğlu ismi herkesi biraz geriyor sanırım!

Bu sözler BSO adaylığını açıklayan Selçuk Savaş’a ait. Balıkesir’de oda ve borsa seçimleri için hazırlıklar yapılıyor. Adaylar merak konusu. Dün BASİAD üyesi Selçuk Savaş BSO’ya adaylığını açıkladı. Açıkladı ancak Savaş’ın çok tanınan bir isim olmayışı bana göre sürpriz bir isim ve adaylık açıklaması oldu diyebilirim.
Balıkesir’de sıkıntı var diyen İsa Tamer Çelik her zamanki gibi açık ve net konuşmasıyla dikkat çekti. Ortak payda vurgusu yaptı adaylık açıklamasında ve Savaş’a destek olalım derken BTO ayrı telden BSO ayrı telden Borsa ayrı telden çalıyor diyen Çelik, ayrışmadan duyduğu rahatsızlığı dile getiriyor aslında çoğu işadamının istemediği şehirdeki soğuk dalganın artık kırılmasının gerektiğini söylüyordu. Ancak sanıyorum bir soğuk dalgada ben estirdim toplantıda.

BİRBİRLERİNE BAKIŞTILAR

Çelik, Edip Uğurdan Allah razı olsun demiş Milletvekillerinin ilgisizliğinden yakınmıştı. Bu doğruydu çünkü çeşitli platformlarda Milletvekillerinin ilgisizliği hep dile getirilen bir konuydu. Edip Uğurdan aldığınız hizmeti yeni Başkan Zekai Kafaoğlu’ndan alamıyor musunuz? sorusuna Yalnızları oynuyorum yanıtını vererek Ankara’da yalnızız Milletvekillerine selam edeyim.’ dedi. Bende soğuk havayı severim sıcak bunaltıyor ne yapayım. Ankara’da yalnızsınız ancak Balıkesir’de? Diye yeniden sordum. Birbirine bakışmalar oldu (Başkan Çelik Bekki’ye Bekki Çelik’e Savaş Bekki’ye Bekki Savaş’a…) yardıma BASİAD Başkanı Abdullah Bekki koştu Ben yalnız olduğunu düşünmüyorum’ dedi.

‘İSMAİLLE GÖRÜŞTÜM’

Başkan Adayı Selçuk Savaş tarihi henüz belirlenmemiş seçimi için İsmail Uğur benim dostum. Siyaset kısmı beni ilgilendirmiyor City Meatsda dün görüştüm. Ben bir yola çıktım dedim. Son derece sevgi ve saygıyla birbirimize sarıldık. Aday olacak mı kendisine sordum Bilmiyorum bakacağım dedi diyerek aralarında geçen sohbeti aktardı. Bekleyip göreceğiz aslında anlatacak daha bu konuya dair çokşey var ilerleyen günlerde yaşanan ilginç gelişmelerle bunlarıda paylaşacağım. Şimdilik seçime doğru yol alalım bakalım yolda neler göreceğiz….

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu