Balıkesir Merhaba Blog Yazıları>Yaşam

Sessiz Dosta Veda

Canım için için yanıyor, sessiz ve derin bir yalnızlık içimi yakıyor.

Dost kaybedenler beni anlar ancak. O öyle bir dostluk ki karşılıksız sonsuz bir sevgi.

 

Sessiz Dosta Veda… Karşılıksız sevginin en güzel örneği hep annenin evladına duyduğu sevgidir. ’’Narsist anneler hariç tabii ki’’

Siz ne yaparsanız yapın beklediği sadece sevgi, koşulsuz çıkarsız beklentisiz.

Çoğunuzun sadece köpek dediği, kiminizin korktuğu, kiminizin huylandığı benimse dostum kızım dediğim Fıstık dan söz ediyorum. O artık aramızda değil .

Sessiz Dosta Veda
Sessiz Dosta Veda

Bir köpeğin sorumluluğunu taşıdığınızda ya da başka bir hayvanın, aranızda bir bağ kuruluyor. Başkaları bunu anlamıyor ama başka bir hayvan bunu anlayabiliyor. Acınızı hissedip paylaşıyor. Hayatımıza  çok sonradan giren kedimiz Mayra mız. Sessiz yasımıza ortak oluyor.

Biz çok keyifli bir dostluk yaşadık . Bize bu güzellikleri yaşatan Allahıma şükrediyorum. İyi ki Fıstık bizimle buluştu ayrılık acı ama kattıkları öyle çok ki. Bir gün bir köpeğiniz olursa onunla kartopu oynayın, eve girdiğinizde çantanızda ne var bakalım demesinin zevkine varın. Onu fark etmeniz için kuyruğunu pat pat vuruşunu dinleyin.

Hoşçakal dostum, sırdaşım, boncuk gözlüm. Her canlı bir görevle dünyaya geliyorsa sen görevini hakkıyla yaptın. Allah senden razı olsun.

Canım dostum giderken bize birşeyleri eksik yaptığımızı hatırlattı , Şimdi soruyorum biz ölü hayvanlarımızı ne yapıyoruz. Barınaklar sorumlu değilmiş . Belediye böyle bir hizmet vermiyormuş. Ama fıstık bu ile bağlı bir birey çipli ne olacak şimdi. Sağlığımız için de gömülmeleri gerekiyor diye biliyorum. Yanılıyor muyum.

Sevda Kaygısız

..Sessiz Dosta Veda…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu