Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlik

Sevgiliyle Seyahat Önerileri

İlişkideki heyecanı üst noktalara taşımak, stres atmak, eğlenmek ve değerli anılara bir yenisini daha eklemek için sevgiliyle güzel bir seyahate çıkmak gibisi yok. İşte karşınızda sevgiliyle seyahat önerileri!

Sevgiliyle Seyahat Önerileri

Duyguların en güzelini beslediğiniz hem arkadaşınız hem aileniz hem de diğer yarınız olan özel insanla seyahate çıkmak istiyorsanız aşağıda vereceğimiz örnekler eminiz ki işinize yarayacak.

1) Yeni Şeyler Deneyin

Sevgiliyle seyahat etmek elbette güzel ancak seyahatiniz esnasında yeni şeyler denemek çok daha güzel. Seyahat rotanız neleriyle ünlü, oraya yolculuk yapan insanlar neler yapıyorlar bunları iyice araştırın ve sevgilinizle birlikte çeşitli deneyimler elde edin. Böylece hem seyahatiniz eğlenceli hale dönüşecek hem de birlikte geçirdiğiniz yolculuğunuzu unutulmaz kılabileceksiniz.

İnanın şu an biriktireceğiniz yeni anılar ilişkinizi güçlendirecek, birbirinize sıkı sıkıya bağlanmanızı sağlayacak ve uzun, güzel bir ilişkinin yapıtaşları olacaklar.

2) Plansız Hareket Etmeyin

Seyahatin olmazsa olmazı elbette plan. Tabi ki spontane gelişmiş bir seyahat de birbirinize sahip olduğunuz için keyifli geçecektir ancak unutulmaz bir yolculuğa yelken açmak istiyorsanız planlama en büyük yapı taşınız olacak.

İyi planlanmış bir seyahat programıyla beraber gezinizden maksimum verimi alacak, ufak tefek tartışmaları minimuma indirecek ve harika bir tatil yaşayacaksınız.

Sevgiliyle Seyahat Önerileri

3) Açık Açık Konuşun

Her şeyde olduğu gibi bir seyahat planlamasında da en önemli şey iletişim. Sevgilinizle seyahate çıkmadan önce isteklerinizle ve bütçe durumunuzla oturup açıkça konuşun.

İki tarafın da seveceği aktiviteleri araştırın. İlgili aktiviteleri gerçekleştirdiğinizde birbirinizin gözlerinin içine bakacak ve ne kadar şanslı olduğunuzu düşüneceksiniz.

4) Bütçe Durumunuzu Değerlendirin

Bütçe durumu da seyahate çıkmadan önce açık açık konuşulması gereken meselelerden bir tanesi.

İki tarafın da bütçesine en uygun planlamayı yapmalısınız. Böylece seyahatinizi stresli bir hal almaktan kurtarmış olacaksınız.

5) Bol Bol Fotoğraf Çekin

Ve son olarak elbette fotoğraflar. Anılar zihnimizde ve biriktirdiğimiz anılar onları net olarak hatırlamasak da ilerleyen dönemde ilişkimizin sağlığını etkileyecek ciddi faktörlerden bir tanesi. Bu anıları ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekinin.

İleride anılar silinmeye yüz tuttuğunda karşınıza çıkacak ufak bir kare yüzünüzdeki gülümsemeye neden olacak ve aşkınızı tazeleyecek.

Seyahat Tutkunlarına Keşfedilmemiş Yerler

6) Fikir Ayrılıklarının Olabileceğini Unutmayın

Fikir ayrılıkları hayatımızın bir parçası ve sevdiğimiz kişiyle de fikir ayrılıkları yaşamamız oldukça doğal.

Seyahat esnasında bu fikir ayrılıkları ufak gerginlikler yaratabilir. Birbirinizin fikirlerini anlamaya çalışın ve ortak bir yol bulmaya çalışın.

7) Baş Başa Vakit Geçirin

Birlikte planladığınız yolculukta birbirinize vakit ayırmak, baş başa romantik anlar geçirmek seyahatiniz için oldukça önemli.

Yalnızca yola ve gideceğiniz yerlere odaklanmayın. Önemli olan birbirinize odaklanmanız ve geçirdiğiniz vakitleri özel kılmanız.

8) Yeni Arkadaşlar Yeni Deneyimler

Gittiğiniz yerlerde arkadaşlar edinin. Farklı kişilerle sohbet etmek ilginç deneyimler edinmenize ve tatilinize hareket katmanıza olanak tanıyacaktır.

Sevgilinizle farklı ortamlara girmek, farklı insanlar tanımak yapacağınız aktivite sayısını arttırabilir, keyifli sohbet etme fırsatı sunabilir ve belki de bazı şeylere karşı bakış açınızı bile geliştirerek ilişkinize katkı sağlayabilir.

Arkadaşla Seyahat Öncesi Tavsiyeler

9) 20’ye Kadar Sayma Kuralı

Sizi gerenlerle gerilmeyin. Onların kabalıklarıyla yolculuğunuza leke sürülmesine izin vermeyin.

İleride baktığınızda başkalarını değil birlikte geçireceğiniz anıları hatırlayacaksınız. Birbirinize odaklanın. Huzurunuzu kaçıran diğer etkenleri unutmanız oldukça kolay. Biraz durun, bekleyin, onlarla münakaşaya girmeyin.

İçinizden 20’ye kadar sayın ve kötü anılar yok olsun.

10) Bir Elmanın İki Yarısı Olun

İlişkinizde olduğu gibi seyahatiniz süresince de birbirinizi tamamlayın. Hepimiz insanız ve hepimizin güçlü ve zayıf yönleri var.

Birbirinizin güçlü yönlerini efektif şekilde değerlendirin ve seyahatinizin tadını çıkarın.

 

Haber Merkezi

 

Ayrıca seyahat sırasında bulunması gerekenlere göz atmayı unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu