Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı’da Çınarlı Yol Görenleri Büyülüyor

Sındırgı’da Çınarlı Yol Görenleri Büyülüyor

 

Sındırgı İlçesi’nde çınar ağaçları ile seyreden Çınarlıyol/Balıkesir Caddesi sonbahar tadında görüntüsü ile görenleri adeta büyülüyor.

ÇINARLIYOL GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR

Sındırgı İlçesi’nde çınar ağaçları ile seyreden Çınarlıyol/Balıkesir Caddesi sonbahar tadında görüntüsü ile görenleri adeta büyülüyor. Çınarlıyol/Balıkesir Caddesi’ne bulunan çınar ağaçları kış mevsimine girerken sararan yapraklarını dökerek cadde üzerinde görenleri etkileyen bir manzara oluşturuyor. Sarının tüm tonlarını hem havada hem de yerde gören ilçe sakinleri ve ziyaretçiler yolda fotoğraf çekmekten oldukça mutlu olduklarını dile getiriyorlar.

“BİR HAFTA SÜPÜRÜLMEYECEK”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Çınarlıyol’un özellikle kış mevsimi başlarken harika bir görsel şölen sunduğunu ifade ederek, Doğal Şehir Sındırgı’da hazan mevsimi bir başka yaşanır. Sonbaharın en güzel izlerini taşıyan Çınarlıyol/Balıkesir caddesinde yürümek bile insanı duygusallaştırır. Fotoğraf çekmek ve Hazan mevsimini ölümsüzleştirmek istersiniz diye. Çınar Yapraklarını bir hafta boyunca süpürmeyeceğiz. Haydi hışırtıları hissedin. ” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu