Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı’da Esnaf Destekleri Sürüyor

Sındırgı’da Esnaf Destekleri Sürüyor

 

Sındırgı İlçesi’nde pandemi sebebi ile işletme ve dükkanları kapanan esnaflara yönelik yapılan gıda yardımları sürüyor.
Sındırgı’da yapılan haftalık gıda desteklerine ek olarak kepenk kapatan esnafların çocuklarına sürpriz olarak pizza gönderildi.

GIDA DESTEKLERİ SÜRÜYOR

Sındırgı İlçesi’nde pandemi sebebi ile işletme ve dükkanları kapanan esnaflara yönelik yapılan gıda yardımları sürüyor. Sındırgı Belediyesi zabıta personelleri tarafından pandemi sebebi ile kepenk kapatan esnafların haftalık Pazar ihtiyaçları karşılanarak kapılarına teslim edildi.

MİNİKLERE SÜRPRİZ

Bu haftaki Pazar desteklerine ek olarak kepenk kapatan esnafların çocuklarına pizza gönderildi. Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Amirliği tarafından işbirliği ile tespit edilip dağıtılan yardımların yanında gönderilen pizzalar minik ilçe sakinlerinin yüzünü güldürdü.

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

İlçede paket servis ile hizmetini sürdüren bir kafenin katkıları ile dağıtılan pizza ve gıda yardımları ile ilgili olarak Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “ Biz Sındırgı olarak birlikte kocaman bir aileyiz, zorlu günleri birlikte aşacağız. Zabıta müdürlüğümüzün tespit ettiği, iş yeri kapanan ve işsiz kalan vatandaşlarımıza kapalı kaldığı sürece her hafta pazar alışverişleri yapılıp Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğümüz tarafından dağıtımı devam ediyor. Çorbada bizimde tuzumuz olsun diyerek çocuklara belediyemiz ekiplerince pizza gönderen kafemize ve işletmecilerine kocaman teşekkürler. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu