GündemGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Süper Loto çıktığı söylentisi genç adamın hayatını zora soktu

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesindeki şans oyunları bayisinde oynanan Süper Loto’da en büyük ikramiyeyi kazanan talihli hala ortaya çıkmazken, ikramiye çıktığı söylentisi Belediye çalışanı Ali Kayman’ın huzurunu bozdu. Sosyal medyada bir arkadaşının ikramiyenin Kayman’a çıktığını yazması üzerine herkes tebrike koşarken, bir bankada da görevlilerini Kayman’a gönderdi.


Burhaniye’de geçtiğimiz Perşembe akşamı yapılan çekilişte 24 milyon 541 bin 46 lira 65 kuruşluk ikramiyeyi kazanan talihlinin perşembe gününden bu yana ortaya çıkmaması, kentteki merakı artırdı. Şans oyunları bayisinin telefonları susmazken, müşteri sayısı da arttı. İlçeye Süper Loto çıktığı yönündeki haberden birinin altına ikramiyenin Ali Kayman’a çıktığı yazılınca ortalık karıştı. Belediye işçisi Kayman’ın etrafı tanıdıkları ile dolarken, genç adam ikramiyenin kendisine çıkmadığını anlatamadı. Bir bankanın kendisine görevliler gönderdiğini anlatan 32 yaşındaki Kayman, bir anda dostlarının arttığını söyledi.

‘SOKAKTA YÜRÜYEMEZ HALE GELDİM’

Söylentinin hayatını olumsuz etkilediğini söyleyen Kayman, “Bir arkadaşımız, Süper Loto’nun Burhaniye’ye çıktığı yönündeki haberlerden birinin altına paranın bana çıktığını yazmış. Bir anda telefonlarımız susmaz olurken, herkes beni kutlamaya geldi. Bir anda dostlarım arttı. Günlerden ikramiyenin bana çıkmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bunun şakası bile kötü. Mesai arkadaşlarıma bile anlatamıyorum. Sokakta yürüyemez hale geldim. Bir banka şubesi de bana memurlarını gönderdi. Ben şans oyunları oynayan bir insanım. Ancak, ikramiye bana çıkmadı. Bunun bilinmesini istiyorum.” dedi.

9 haftadır devreden Süper Loto’da şanslı numaralar 10, 18, 22, 26, 28, 32 olurken, ilçede çekiliş gününden bu yana büyük ikramiyenin sahibi merak ediliyor. 6 rakamı da bilerek büyük ikramiyenin sahibi olan talihlinin kuponunu oynadığı Hürriyet Meydanı’ndaki bayinin önü, hem meraklılar hem de şansını bu bayide denemek isteyenler nedeniyle dolu oluyor. Devrim Derin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu