İlçe HaberleriSpor

Sürükleyici Mücadelede Fileler Dengede Kaldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig mücadelesinde Burhaniye Belediyespor, Bursa İnegöl Doğu Gücü'nü konuk etti.

Sürükleyici Mücadelede Fileler Dengede Kaldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig mücadelesinde Burhaniye Belediyespor, Bursa İnegöl Doğu Gücü’nü konuk etti. Oğuz Gözetenler’in hakemliğindeki maçta her iki takım da fileleri havalandıramayarak 0-0 berabere kaldı.

Maç Detayları:

  • Hakemler: Oğuz Gözetenler, Ayberk İbiş, Muhammet Dağ, Ali Balcıoğlu
  • Burhaniye Belediyespor: Kemal, Mustafa Kaya, Hakan, Halil Yekta, Burak, M. Kaan, Ali Can, Abdülsamet, Kadir Kaya, Berkay, Emirhan
  • Bursa İnegöl Doğu Gücü: Murat, Gökhan, Özgür, Emre, Ahmet, Can, Yusuf, Semih, Samet, İlker, Umut

Maç öncesinde, 12 askerimizin şehit olduğu hain saldırıda yaşamlarını kaybeden vatan evlatları için tribünlerde Türk bayraklarıyla donatılan saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

İlk yarıda her iki takım da cılız ataklarla gol bulma şansı yaratamadı. Karşılıklı çekişmeli geçen devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.  İkinci yarıda da net gol pozisyonları üretemeyen takımlar, al gülüm ver gülüm bir futbol sergileyerek skoru değiştiremedi.

Sürükleyici Mücadelede Fileler Dengede Kaldı

Maçın sonunda Burhaniye Belediyespor evinde Bursa İnegöl Doğu Gücü ile golsüz berabere kalarak bir puanla yetindi. Bu sonuçla Burhaniye Belediyespor, evindeki performansını sürdürmekte zorlanıyor.

 

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu