Spor

Balıkesirspor Beraberlik Serisini Kırmak İstiyor

TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Balıkesirspor, ligin son maçının ardından verdiği kısa molanın ardından antrenmanlara hız kesmeden devam ediyor.

Balıkesirspor Beraberlik Serisini Kırmak İstiyor

TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Balıkesirspor, ligin son maçının ardından verdiği kısa molanın ardından antrenmanlara hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Sağanak yağış ve soğuk havaya rağmen Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirdiği yoğun kondisyon çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Cem Cambaz yönetimindeki antrenmanlarda oyuncular, zorlu ikinci devre öncesinde fiziksel ve taktiksel olarak form tutma çabası içerisinde. Balıkesirspor, ligin ilk devresindeki son 3 maçta aldığı beraberlik serisini kırmak ve 2. devreye galibiyetle başlamak istiyor. Teknik Direktör Cambaz, galibiyetin hem oyunculara hem de taraftara büyük moral sağlayacağını vurgulayarak, Bursa Yıldırımspor ile oynayacakları ilk maç için önemli bir hazırlık sürecine girdiklerini ifade etti.

Balıkesirspor, 21 Ocak Pazar günü evinde Bursa Yıldırımspor ile karşılaşacak ve taraftarlarına galibiyetle sevinç yaşatmayı hedefliyor. İkinci devre öncesinde yapılan bu yoğun antrenmanlarla takım, formunu koruyarak mücadeleci bir performans sergilemeye hazırlanıyor.

Burak Meriç

Bandırmaspor’a Zorlu Mücadele

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu