Gündemİlçe Haberleri

“SUSURLUKLU KADINLAR KENDİ KİŞESEL BAŞARI HİKÂYELERİNİ YAZACAKLAR…”

Susurluk Belediyesinin önderliğinde hayata geçirilen ÖMÜR-ÜRETEN KADINLAR PROJESİ, 26 Kasım Salı gecesi Park Düğün Salonunda, kooperatif üyesi kadınların hazırladığı hamsili pilav etkinliğiyle tanıtıldı.

Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY gecede yaptığı konuşmada kadınlarımızın kendi hayatları üzerinde söz sahibi olmaları, istihdama katılmaları ekonomik ve sosyal yönden güçlenmeleri amacıyla projeyi başlattıklarını söyledi.

Uğraşan, çalışan, bir şeyler üretip, ürettiklerini satarak aile bütçelerine katkı sağlayan kadınların her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Başkan GÜNEY, bu proje ile kadınlarımızın kendi kişisel başarı hikâyesini oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; “Susurluk Belediyesi olarak bu proje ile kadınlarımıza her türlü desteği verecek, kooperatifleşmelerine imkân sağlayacak, kadınlarımızın bilgi ve becerileri ile ürettikleri ürünlerin aktif olarak satışını gerçekleştirmelerine yardımcı olacağız.” dedi.

Ömür-Üreten Kadınlar Projesi doğrultusunda kurulan kooperatif ile Susurluklu kadınlar, ürettikleri ürünleri marka haline getirme ve daha geniş pazarlara ulaşma imkânı bulacaklar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu