GündemÇocukçaİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Tarih Belli Oldu! Balıkesir’de Okul Sporları 6 Mart’ta Başlıyor

Tarih Belli Oldu! Balıkesir’de Okul Sporları 6 Mart’ta Başlıyor

Balıkesir’de 2022-2023 Eğitim-Öğretim sezonu Okul Sporları faaliyetleri yeniden başlıyor. Ülkede yaşanan deprem felaketi ardından ara verilen spor etkinlikleri yeniden start verdi.

 

1 10

6 Mart Tarihinde Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığının talimatı doğrultusunda okul sporları ve spor faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Okul spor il birinciliği müsabakaları 6 Mart Pazartesi günü başlıyor. Etkinlikler kapsamında; futbol, tenis, basketbol, voleybol, hentbol, boks ve atletizm branşlarında başlıyor.

 

2 3

Balıkesir’de İl Birinciliği İçin Yarış

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okul sporları müsabakaları, merkez ve tüm ilçelerdeki okulların takımları farklı kategori ve branşlarda İl Birinciliği için yarışacak. Okul Sporları; birçok branşta başvuruların ardından fikstür çekimi yapılarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sitesi duyurular sayfasında yayınlandı.

 

3 2

Etkinliklere Ulaşmak İçin Bunları Yapın

Faaliyetlerin aksamaması için Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü web sitesinde bulunan okul sporları bölümünden etkinliklerin takibi gerçekleşecek. Web sitesinde güncel olarak spor faaliyetleri programları yayınlanacak. Ulusal spor faaliyetleri ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından planlanacak.

İşte Balıkesir Gençlik ve Spor Müdürlüğünün web sitesinin linki; http://balikesir.gsb.gov.tr/Sayfalar/688/401/Fikst%C3%BCr.aspx

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu