Gündem

TAŞPAKON 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

TAŞPAKON’a (Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Derneği) bağlı Balıkesir Aşçılar ve Pastacılar Derneği, 15 Temmuz Şehitleri için irmik helvası dağıttı.

15 Temmuz hain darbe kalkışması karşısında canını siper eden şehitler için, geçtiğimiz günlerde, TAŞPAKON (Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Derneği) bağlı Balıkesir Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Bağlarbaşı Camiinde öğle namazı çıkışında, halka hazırlamış oldukları, bin kişilik, irmik helvası ikramı yaptı.

Namaz çıkışı halka dağıtılan helva kısa sürede tükendi. Balıkesir Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Levent Kaynak, yaptığı açıklamada; “ 15 Temmuz’da canlarını hiçe sayan, hiç tereddüt etmeden sokağa çıkan ve darbe girişiminde canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz için, dernek olarak biz de şehitlerimizin ruhuna ithafen bu hayrı gerçekleştirdik. Bir daha böyle olayların yaşanmaması temennisi ile, şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de şifalar diliyorum.” dedi.Cami cemaati de yapılan irmik helvası hayrını memnuniyetle karşılayarak, Balıkesir Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Levent Kaynak’a teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu