Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündem

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Diziler

Tek oturuşta bitirebileceğiniz diziler serisi ile karşınızdayız. Hem akıcı hem keyifli bu dizi önerileri kurtarıcınız olacak!

 

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Diziler

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Diziler sizlerle. Seçtiğimiz tüm dizileri, Netflix’ten kolaylıkla izleyebilirsiniz!

Marvel’s The Defenders (Koruyucular):

Marvel Sinematik Evreni’nin zirve yaptığı dönemde, çizgi romandaki alternatif karakterler Netflix’in kahramanları olmuştur. The Defenders, Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones ve Iron Fist’i bir araya getiren tek sezonluk mini diziydi. İlgisine hoş gelen, yabancısına boş gelen bir yapım olmuştur. Ayrıca Disney’in girişimlerinden sonra Netflix tüm Marvel dizilerini iptal etmiştir. Yine de kafa dağıtmak isteyenler için ideal bir seri.

Tür: Aksiyon, macera, suç.

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Diziler

Devilman: Crybaby

Netflix’in orijinal animasyonlarından olan Devilman: Crybaby, tek sezonluk unutulmaz bir tecrübe sunmaktadır. Özellikle eleştirmenlerden aldığı tam notlar ve müzikleriyle, keşke devam etse dedirten yapımlar arasında bulunmaktadır.

Tür: Aksiyon, macera, suç.

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Diziler

Seven Seconds (7 Saniye):

ABD ve dünyada giderek tırmanan ırkçılık sorununa oldukça güncel bir perspektiften bakmaktayız. Siyahilerin polisler tarafından öldürüldüğü ve ayrımcılığın kanun uygulayıcıların ellerinde şekil bulduğu bir dünyada, 7 Saniye dizisi gerçekleri yüzümüze yüzümüze vurmaktadır. Peki o gerçekleri toprağa gömmek mümkün müdür?

Tür: Aksiyon, macera, suç.

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Diziler

Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina):

90’lı yıllarda çizgi filmleri ve dizileriyle tanıdığımız Sabrina, Türkiye’de Acemi Cadı gibi gençlik dizileriyle yerelleştirilmiştir. Ayrıca Netflix ise işin içine epeyce yetişkinlere özel unsurlar yerleştirerek o hikâyeyi bir gerilim ve korku dramasına dönüştürmüştür.

Tür: Dram, fantastik, korku.

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Diziler

A Series of Unfortunate Events (Talihsiz Serüvenler Serisi):

Her çocuk ve gencin okuması gereken macera romanları sıralamasında liste başı olabilecek Talihsiz Serüvenler Dizisi, 2000’li yılların başında sinemaya uyarlanmıştır. Filmlerde Jim Carrey’in aynı anda 3-4 karaktere hayat verdiği efsane oyunculuğuna tanıklık ettik. Dizi versiyonunda ise How I Meet Your Mother ile ünlenen Neil Patrick Harris bulunmaktadır. Anne ve babalarını bir yangında kaybeden kardeşlerin, yeni evlerinde başlarına gelenleri ve geçmişlerindeki karanlık sırları nasıl öğrendiklerini izliyoruz. Kesinlikle eşi benzeri olmayan bir macera.

Tür: Macera, komedi, dram

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Diziler

The OA:

Prairie adında görme engelli genç bir kadın kaybolmaktadır. 20’li yaşlarında tekrar evine dönen ve bu kez görmeye başlayan genç, birçok insana göre mucizeyi başarmıştır. Nitekim kendisinin tanık olacağı mucizeler bunlarla sınırlı değildir. Giderek olağanüstü ve daha tehlikeli bir dünyaya adım atmaktadır. Bu sırada izleyenler de 2 yıl sonra gelen 2. sezonu tek oturuşta bitirebilir.

Tür: Dram, fantastik, gizem.

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Diziler

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba'ya aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu