Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

“Teşkilat” Dizisinde Son Bölüm

Ekranların en sürükleyici yapımlarından biri olan Tims&B Productions imzalı Teşkilat dizisi, üçüncü sezonuyla hız kesmeden serüvenine devam ediyor. Dizide sezon sonu olacak mı?

 

 

“Teşkilat” Dizisinde Son Bölüm… Hartley’in herkes tarafından hayatı boyunca canla başla gizlediği sırrı birdenbire ortaya çıkarması Ömer’i şok eder.

Teskilat

Hasan Atmaca’yı oğlu Ömer’e karşı bir vatan hainiymişçesine gösteren Hartley, Ömer’i babasının bir intihar bombacısı olduğuna inandırmak için elinden geleni yapar.

Teskilat01

Planı ise bu baba-oğuldan intikamını kendi elini dahi sürmeden almaktır. Bombalı saldırıyı engellemek için harekete geçen Teşkilat ekibi adeta ipte yürümektedir.

Teskilat2

Ayrıca, yıllardır beklediği o an geldiğinde Ömer ve Hasan Atmaca’nın baba-oğul yüzleşmesi hiç beklemedikleri durumlarla karşılaşmalarına yol açacaktır.

Teskilat3

Böylece, ikiliden biri duygusal bir fedakarlığın altına imza atacaktır. Geçmişin geleceğe olan etkisi şimdiye kadar hiç bu denli net görülmemiştir.

Teskilat4

Teşkilat Bir Önceki Bölümde Neler Oldu?

İkinci defa kızının ölümüyle yüzleşen Hartley, bu durumu hazmetmekte güçlük çeker. Ayrıca, amaçları uğruna kızının ölümüne göz yumması David Hartley’in daha acımasız yollara başvurmasına sebep olur. Efkar, Ömer’i kurtaran hamleyi yaptıktan sonra Francis’in radarına takılır. Efkar’dan haber alamayan Korkut ise Halit Başkan’dan zorlu bir görev için emir alır. Siyah İnci’nin sunduğu kanıtla gerçekler karşısında daha fazla direnemeyen Zehra, kendini bir kararın arifesinde bulur. Kaybedecek bir şeyi kalmayan Hartley ise artık ‘Gece Bekçisi’ olarak harekete geçer. DİZİ Haberlerinin edindiği bilgiye göre, Hartley’in ‘Gece Bekçisi’ olarak yapacağı ilk hamle hem Ömer’i hem de Efkar’ı zorlu bir durumun içine doğru sürükleyecektir!

….”Teşkilat” Dizisinde Son Bölüm…

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu