Gündemİlçe Haberleri

Tosun Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tosun Ziyaretlerine Devam Ediyor. Tosun Balıkesir’in Susurluk İlçesi’ne ve Bandırma Kayacık Mahallesini ziyaret etti. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet etti.

 

Tosun Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tolga Tosun Ziyaretlerine Devam Ediyor 1

Tolga Tosun’da önce Bandırma Kayacık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tosun Kayacık Mahallesi’nde düzenlenen iftara katılım gösterdi. İftara katılan Tosun, mahalle sakinlerinin istek ve arzularını kendisinden beklentilerini dinledi. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Tosun Kayacık Mahallesi Muhtarı İrfan Türker’e teşekkürlerini iletti.
Tolga Tosun Ziyaretlerine Devam Ediyor 2
Ziyaretlerine devam eden Tosun, ardından Susurluk’ a geçti. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ile görüşme yaptı. 2. tura kalan Cumhurbaşkanı seçimleri hakkında görüşme sağladı. Bu görüşmeye CHP Susurluk İlçe Başkanımız Ümit Bekir Barut’ta katılım gösterdi. Susurluk’u ziyaret eden Tosun kırsal mahalleleri de gezdi.
Susurluk’un  Ümiteli, Muradiye, Göbel ve Karapürçek Mahallerin de yaşayan vatandaşların isteklerini dinledi. Millet İttifakı’nın iktidara geldiğinde olacak projelerden bahsetti. Daha sonra Susurluk Atatürk Parkı’n da vatandaşlarla bir araya geldi.
Tolga Tosun Ziyaretlerine Devam Ediyor 3
 Tosun Susurluk ziyaretinde Nurettin Güney’ e ve  Ümit Bekir Barut’ a teşekkürlerini iletti.
Tosun ” Kıymetli Mevkidaşım Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, CHP Susurluk İlçe Başkanımız Ümit Bekir Barut, Susurluk İlçe Örgütümüz ve Millet Ittifakı’nın değerli paydaşları ile beraber Susurluklu komşularımızla kucaklaştık. Hepsine teşekkür ederim. Her şeyin çok güzel olacağına dair inancı ve isteği bugün bir kez daha gördük. Bizleri sevgiyle bağrına basan Susurluklu komşularımın her birine canı gönülden selamlarımı iletiyorum.” dedi.
Tolga Tosun Ziyaretlerine Devam Ediyor 4
Haber: Elif Şahin
Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu