GündemEğitimİlçe Haberleri

TÜİK’TEN BİLGİSAYAR BAĞIŞI

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü, ihtiyaç kalmayan ancak kullanılabilir ve güncelliğini yitirmemiş bilgisayar, yazıcı ve teknik donanımlardan oluşan cihazları hibe yoluyla Sındırgı’daki Yüreğil İlkokul-Ortaokuluna bağışladılar.

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü çalışmalarında kullanılan ve artık ihtiyaç kalmamış olan ancak güncelliğini yitirmeyen bilgisayar, yazıcı ve teknik donanımlardan oluşan cihazları hibe yoluyla Sındırgı’daki Yüreğil İlkokul-Ortaokuluna bağışladılar. Okuldaki öğrencilere, TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü çalışanlarının katkılarıyla alınan kırtasiye setleri de hediye edildi.

‘TÜİK ÇOCUK’ ANLATILDI

Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay ve Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık’ın katıldığı toplantıda TÜİK Balıkesir Bölge Müdürü Arif Şahin ve Okul Müdürü Mehmet Bal arasında imzalanan protokol ile bilgisayar ve diğer cihazların okula devri sağlandı. Gerçekleştirilen faaliyetle birlikte Sındırgı’daki Yüreğil İlkokul-Ortaokuluna Bilgisayar Laboratuvarı kuruldu. Ayrıca okulun öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla Kitap okuma etkinliği düzenlenerek TÜİK web sayfasında yer alan “TÜİK Çocuk” uygulaması anlatıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu