Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündemYaşam

Türkiye’deki Glamping Alanları

Doğasıyla önde gelen ülkemiz, glamping alanları konusunda yurt dışındaki örneklerden geri kalmıyor. İşte Türkiye’deki Glamping Alanları

 

Türkiye'Deki Glamping Alanları

Pek çok farklı konseptte olan bu lüks kamplardan en güzellerini sizler için listeledik. İşte Türkiye’deki Glamping Alanları

  • Kocabahçe Glamping, Gereme Koyu, Bozburun

Kocabahçe Glamping, Gereme Koyu, Bozburun

Hızlı akan şehir hayatının aksine sakinlik ve dinginlik sunmaktadır. Ayrıca bu kamp alanı doğayı konforla harmanlamayı oldukça iyi başarmıştırDalından taze koparılan sebze meyveler ve deniz ürünleriyle leziz sofralar kurmaktadır. Bunun yanında bedensel ve ruhsal tüm ihtiyaçlara cevap vermektedir. Farklı tarzlarda dekore edilmiş bungalov ve çadırlar sunan Kocabahçe, kendi çadırıyla kamp deneyimi yaşamak isteyenler için de bir alan sunmaktadır. Ayrıca balıkçılık, kano, yoga, yelken ve trekking gibi aktivite imkanları da sunmaktadır. Kısaca bu işletme huzurlu bir tatil için ideal bir yer olarak seçilmektedir.

  • Bonjuk Bay, Çamlı, Marmaris

Türkiye'Deki Glamping Alanları

Özel bir koyda konumlanan glamping alanı sunduğu deneyim imkanlarıyla çok konuşulmaktadır. Farklı programlara sahip olan bu alanda hoşunuza giden tatil planını seçme imkanınız olmaktadırFarklı insanlardan bir şeyler öğrenip, özel günleri kutlamak ve özel zamanlar geçirmek için tüm alanı kiralayabilmeniz mümkündür. Ayrıca düzenlenen sanat, müzik, gastronomi ve kişisel gelişim workshoplarına katılabilirsiniz. Bunun yanında istediğiniz gibi bir tatil geçirmek için sadece bir oda tutabilirsiniz. Çadırlar, taş evler ve bungalov gibi konaklama seçenekleri de sunmaktadır.

  • Perdue, Faralya,Fethiye
Türkiye'Deki Glamping Alanları

Denizin hemen yanında kurulan ahşap platformlardaki lüks safari çadırlarında konforlu ve huzurlu bir tatil yapmaya ne dersiniz? Muhteşem denizi, her çadırına özel ayrılan spa alanları ve macera dolu aktiviteleriyle hayallerinizdeki tatili vaat etmektedir.

  • Club Amazon, Bördübet, Marmaris

Türkiye'Deki Glamping Alanları

Club Amazon, 35 yıldan uzun zamandır hizmet vermektedir. Ayrıca Gökova’nın muhteşem doğasını kucaklamak isteyen herkesi beklemektedir. Ormanın içindeki muhteşem konumu ve farklı konseptlerdeki konaklama imkanlarıyla değişik deneyimler vaat etmektedir. Bunun yanında Club Amazon, doğada aktivite imkanlarıyla da macera severlerin kalbini cezbetmektedir.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

Ayrıca glamping hakkında detaylı bilgi için buraya da göz atabilirsiniz.

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu