Dünyadan HaberlerGündem

 ‘Türkiye’ye ışık tutan örnek işler yapıyoruz’

 ‘Türkiye’ye ışık tutan örnek işler yapıyoruz’

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Kent Konseyi’nin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladı.

Balıkesir’e hizmet etmenin büyük bir onur ve gurur olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz “Kent Konseyimiz çalışmalarıyla şehrimizde önemli bir demokrasi başlattı. Birlikte Türkiye’ye ışık tutan örnek işler yapıyoruz.” dedi. Balıkesir Kent Konseyi’nin 4. Olağan Genel Kurulu büyük bir katılımla Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

“ÇALIŞMALARIMIZLA FARK YARATIYORUZ”

Yerel yönetimlerin; yönetim ve karar alma süreçlerinde demokrasi ve katılımcılığı işletmek adına yaptıkları çalışmaların başında Kent Konseylerinin geldiğini belirterek konuşmasına başlayan Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı “Amacımız; ekonomiden kalkınmaya, sosyal hayattan akademiye şehrimize değer katacak her alanda mayasının Balıkesirlilerin tuttuğu kararlar ve çalışmalar ile kentin yönetiminde hemşehrilerimize çalışma alanı açmak”dedi.

“İYİ NİYET VE SAMİMİYETLE BAŞARIYA GİDİYORUZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz   “3 Ekim Dünya Habitat Günü’nü hep birlikte şehrimizde düzenledik. Şehrimize özgüven aşılamak istiyoruz. Şehrimizin; seveni, gönüllüsü çok fazla. Katılımcı belediyeciliği çok önemsiyoruz. İyi niyet ve samimiyetle başarıya gidiyoruz. Kent Konseylerimiz şehrimizde ihtiyaç duyulan her konuda; Belediyelerimiz, Kaymakamlıklarımız, Valiliğimiz, Vakıflarımız ile kontak kurarak çözüm getirebiliyor. Kültürel belediyeciliğe önem veriyoruz. Gençlerimizin sevdiği sanatçıların konserlerini düzenliyor, Skate Parklar oluşturuyor, ders de çalışabilecekleri gençlik merkezleri açıyoruz. Sosyal belediyecilik, çevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciliğinin gereklerini en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Doğamıza ve sokak hayvanlarımıza sahip çıkıyoruz.” dedi.

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu