Gündemİlçe HaberleriSiyaset

USTALIKLA HAZIRLAMIŞ USTALIKLA SERGİLEDİ

Geçtiğimiz gün Sındırgı Akpınar yaşam merkezinde Cumhur İttifakı Büyükşehir adayı Yücel Yılmaz, Ak Parti Milletvekili Yavuz Subaşı ve MHP İl Başkanı Orhan Dereli’nin de katılımı ile projeler ve meclis üyelerinin tanıtımını düzenleyen Cumhur İttifakı adayı Ekrem Yavaş, hazırladıkları projeler ve sunumu ile ilgili olarak vatandaşlardan tam not aldı.

YAVAŞ “SINDIRGI İÇİN HASAT ZAMANI”

2004-2009 Yılları arasında ilk başkanlık döneminde Sındırgı’nın kalkınması adına Jeotermal turizm bölgesi olarak ilan edilmesi için yasal altyapıyı oluşturduklarını, 2014-2019 arasında ki ikinci dönem başkanlığında fiziki altyapı çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Yavaş “ şimdi artık hasat zamanı dedik ve projelerimizi ona göre hazırladık” dedi.

“JEOTERMAL İLE CEPLERDE ISINACAK”

İlk dönemlerinde Jeotermal turizm hedeflerini alaylı ifadeler ile eleştiren muhaliflerinin dahi bu gün siyasi propagandalarında ana tema olarak Jeotermal Turizmi ön planda tuttuklarını işaret eden Yavaş “biz o günlerde ki o alaylı ifadelere takılmadan yolumuzda ilerledik. Yasal ve fiziki üstyapı hazır hale getirip ilk etapta üç bin konutu ısıtınca ancak vizyonumuzu fark ettiler. Şimdi vatandaşlarımızın Jeotermalin diğer nimetlerinden faydalanmasını sağlayarak Seracılık ile üretimin artmasını, ürettiklerimizin de katma değer yaratarak gelir düzeyinde kat kat artışların söz konusu olacağı ‘SINDIRGI İÇİN HASAT ZAMANI’ projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bunu da sahiplenmeye çalışıyorlar ama nafile. Çünkü Sındırgılı; yaparsa Ak Parti Yapar, Yaparsa Ekrem Yavaş yapar diyor. Sandıklardan çıkan sonuçlarda da bunu göreceksiniz” şeklinde konuştu.

YILMAZ “ARTIK YALNIZ DEĞİLSİN”

Tanıtım programına katılan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye başkan adayı Yücel Yılmaz ise Ekrem Yavaş’ın ilk iki dönem başkanlığında belirlediği hedefler ve bu doğrultuda yürüttüğü çalışmaları överek “Büyükşehir Belediyesi olarak biz de Ekrem Yavaş Kardeşimizin bu vizyonunu takdir ederek ve bu projeleri dikkate alarak Sındırgı ile ilgili projelerimizi hazırladık. Buradan sizlerin huzurunda söz veriyorum. Bizlerde Başkanımızın hazırladığı projelerin arkasındayız” şeklinde konuşarak Ekrem Yavaş’a hitaben seslenerek “bundan sonra yalnız değilsin Ekrem başkan” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu