GündemÇocukçaEğitim

UZAYIN GİZEMLİ DÜNYASI

Sevgili çocuklar bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Zafer İlkokulu Anasınıfı A şubesi’nin uzaya meraklı öğrencilerimiz konuk oldu. Öğretmenleriyle birlikte Uzay’ın gizemli dünyasına yolculuğa çıkan miniklerin, merak dolu bu eğlenceli söyleşisine kulak vermeye hazır mısınız?

Hala sırrı çözülemeyen ama herkes tarafından merak edilen uzay için söylenenler bitmek bilmiyor. İçinde gezegenleri, yıldızları ve daha pek çok uyduyu barındıran uzay boşluğu çocuklar için de oldukça merak uyandırıcı. Derslerinde uzayı işleyen Zafer İlkokulu Anasınıfı’nın minik öğrencilere, uzaya dair merak ettikleri ve bildikleri herşeyi anlattılar.

Kayra: Ben uzayı çok seviyorum. Uzay’da bizi birbirinden eğlenceli maceralar bekliyor. Orada en çok Uranüs’ü ve Satürn’ü merak ediyorum. Yıldızlar, güneş, ay hepsi orada. Uzay çok ilginç bir yer. Uzay’a gitmek isterdim. İlerde belki de çok iyi bir astronot olurum. O zaman da merak ettiğim herşeyi çözebilirim. Öğretmenimize bize uzayı anlattığı için çok teşekkür ederim.

Buğra: Uzay sonsuz bir evren. Bazen akşamları gökyüzüne baktığımızda yıldızları görüyoruz. O yıldızlar uzay boşluğunda yer alıyor. Ayrıca tüm gezegenler ve bilinmeyen herşey uzayda. Biz bu konuyu derslerimizde işledik. Çok eğlenceli hem de farklı bir konuydu. Ben uzayı çok merak ediyorum.

Beyza: Okulda çok güzel zaman geçirdik. Öğretmenimiz bize uzayı anlattı. Uzaya fırlatılanroketlerde neler olduğunu, uzayda yaşamın nasıl olduğunu öğrendik. Uzay beni hep çok şaşırtıyor. Acaba orada yaşam nasıldır. Uzaylıları da çok merak ediyorum. Bence çok güzel ve ilginç bir yaşam.

Zeynep: Biz çok güzel bir ders işledik. Her zaman merak ettiğimiz uzayı anlattı öğretmenimiz. Gezegenleri ve özelliklerini işledik. Çok güzel ve eğlenceli bir röportajdı. Bence uzayda hayat var. Astronotların bile uzaya nasıl çıktıklarını merak ediyorum.

Ebrar: Uzay’da bizi birbirinden eğlenceli maceralar bekliyor. Orada en çok Uranüs’ü ve Satürn’ü merak ediyorum. Yıldızlar, güneş, ay hepsi orada. Uzay çok ilginç bir yer. Uzay’a gitmek isterdim. İlerde belki de çok iyi bir astronot olurum. O zaman da merak ettiğim herşeyi çözebilirim. Öğretmenimize bize uzayı anlattığı için çok teşekkür ederim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu