GündemEkonomiTürkiye Gündemi

ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA YAPACAĞIZ

ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA YAPACAĞIZ

 

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Fehmi Erdem 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında Balıkesir’de yürütülen yardım çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

 

‘’ELİMİZDEN NE GELİYORSA’’

Başkan Fehmi Erdem, “Esnaf teşkilatı adına hem Valimizin hem de Büyükşehir Belediye Başkanımızın gösterdiği çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz de esnaf teşkilatı olarak maddi- manevi elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret göstereceğiz.  Artık devlet olarak millet olarak yeniden toparlanma, enkazları kaldırma zamanı” dedi.

 

 “BALIKESİR DESTAN YAZDI”

Başkan Fehmi Erdem, “Deprem meydana gelir gelmez Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi depremin vurduğu illerden olan Osmaniye’ye hareket etti. Burada arama kurtarma çalışmalarından, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması adına gereği neyse fazlasıyla yaptı. Orada Balıkesir olarak destan yazdılar. Esnaf teşkilatı adına hem Valimizin hem de Büyükşehir Belediye Başkanımızın gösterdiği çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz de esnaf teşkilatı olarak maddi- manevi elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret göstereceğiz ”  dedi.

 

BALIKESİR ÇOK İYİ ORGANİZE OLDU

BESOB Başkanı Fehmi Erdem, “. Şu anda deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız burada ekipler tarafından tarafında burada ihtiyaçları gideriliyor. Bizde esnaf teşkilatı olarak hem deprem bölgesinde hem de bölgemize gelen afetzedelerin yaralarının sarılması adına üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

Haber: Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu