Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Vali Şıldak Şehrin Tüm Bileşenleriyle Temasta

Vali Şıldak Şehrin Tüm Bileşenleriyle Temasta

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, şehrin tüm bileşenleri ile temaslarını sürdürüyor.  Vali Şıldak, bu kapsamda Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şube Müdürü Gökhan Eren’i ziyaret etti.

 

Vali Sildak Sehrin Tum Bilesenleriyle Temasta 01

“BİK Haber Alma Hakkı Açısından Önemli Bir Kurum”

Vali Hasan Şıldak, yoğun mesaisine rağmen, gerek kurumsal, gerek sosyal dokunuşları hedefleyen programları da sürdürüyor. Şıldak önceki gün, vatandaşların özgür haber alma hakkı açısından önem arz eden Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir İl Müdürlüğü’nü Ziyaret etti.

Vali Sildak Sehrin Tum Bilesenleriyle Temasta 02

Vali Şıldak’ı kurumda BİK Balıkesir Şube Müdürü Gökhan Eren ağırladı. Ayrıca, müdürlüğün sorumluluk alanında bulunan gazeteler ve şube tarafından yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Ayrıca, Resmi ve aracılık ilanlarının hem kamu açısından, hem de gazeteler açısından öneminden bahsetti. Vali Şıldak ise, Basın İlan Kurumunun özellikle yerel basın için önemine değindi. Ayrıca, Balıkesir’de yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİK Mesleki Eğitim Çalışmaları da Yürütüyor

Vali Şıldak ile Basın İlan Kurumunun aynı zamanda mesleki eğitim konusunda da çalışmalar yürüttüğünü belirten İl Müdürü Gökhan Eren, ziyarette, yakın zamanda kurumun valilikler ve yerel basınla ortak yürüttüğü projelerin Balıkesir’de de hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanabileceğini ifade etti. Ayrıca, Eren, Vali Hasan Şıldak’a, Basın İlan Kurumu Yayınları’ndan çıkan “Basının Gözünden Ayasofya” adlı eseri takdim etti.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu