Sağlıkİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu’ndan Tıp Bayramı Mesajı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ustaoğlu, "Yürütülen sağlık hizmetlerinin kalitesi, bir ülkenin gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergelerinden biridir." dedi.

Vali Ustaoğlu’ndan Tıp Bayramı Mesajı

Vali Ustaoglu Ataturkun Balikesir Ziyaretini Andi
Vali Ustaoğlu’Ndan Tıp Bayramı Mesajı

“Hekimlik büyük fedakarlık gerektiren mesleklerinden biridir”

Vali Ustaoğlu mesajında şunları söyledi: “Sağlık hizmeti, önemli bir kamu hizmetidir ve etkili bir şekilde tüm vatandaşlara sunulması, başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarının en büyük görevidir. Hekimlik mesleği, insanlık tarihinin en eski ve büyük fedakarlık gerektiren mesleklerinden biridir. Bu kutsal mesleği icra eden değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın, insan hayatını her şeyin üstünde tutarak gösterdikleri üstün gayretli çalışmalarını takdirle karşılıyorum.”

Doktorlara Yapılan Şiddete Değindi

Devletin, sağlık personeline yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için gerekli tedbirleri aldığını vurgulayan Vali Ustaoğlu, “Sağlık hizmetlerinin aksamaması ve hekimlerimizin güvenliği için her türlü önlem alınmaktadır” dedi. Vali Ustaoğlu, 14 Mart’ın, Türkiye’de ilk tıp eğitiminin başladığı gün olduğunu hatırlatarak, bu önemli günü kutladı ve “Başta ilimizde görev yapan hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, fedakarca çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Bülten

Balıkesir Tabip Odası Hekimleri Onurlandırdı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu