Gündemİlçe HaberleriSiyaset

YAVAŞ “HALKIMIZ HİZMET EDENE BAKAR”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Artık önümüzde şöyle bir seçmen var. Önceden babamın partisi, dedemin partisi denirken, şimdi siyaset bir kenara bırakılmış hizmet eden kim ona bakılıyor.” dedi.

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 24 Haziran seçimleri için çalışmalar hızla devam ediyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti ilçe başkanlığı ile birlikte yürüttüğü çalışmaları dur durak bilmeden devam ettiriyor. AK Parti adayları Sındırgı’ da yoğun bir maraton ile çalışmalarını sürdürüyor. Gündüzleri esnaf, hasta ve ev ziyaretleri ile başlayan maraton, iftar programları ve kırsal mahalle ziyaretleri ile devam ediyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Artık önümüzde şöyle bir seçmen var. Önceden babamın partisi, dedemin partisi denirken, şimdi siyaset bir kenara bırakılmış hizmet eden kim ona bakılıyor. Halkımız da 16 yılda yapılanları unutmamış teveccüh ediyor. Her gittiğimiz yerde samimi bir karşılama bizleri bekliyor oluyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam ve dualarını iletiyorlar. Bizlerde diyoruz ki durmak yok yola devam. “ dedi. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu