Gündem

YAZICI: “ANNE DEMEK KOCAMAN BİR YÜREK DEMEK”

Vali Ersin Yazıcı, 13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle şehitlerin geride bıraktığı en kıymetli emanetleri olan Annelerini ve ailelerini ziyaret etti.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ŞEREF DEDE

Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, beraberinde İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay ile birlikte ilk olarak 2004 yılında Van’ın Başkale İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Şeref Dede’nin annesini ziyaret etti.

ŞEHİT PİYADE ER MEHMET EREN

Vali Ersin Yazıcı, beraberindeki heyetle daha sonra 1995 yılında Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik kuvvetlerince yürütülen operasyon sırasında bölücü terör örgütleri ile girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Er Mehmet Eren’in annesini ve ailesini ziyaret etti.

ŞEHİT JANDARMA ER İBRAHİM ŞENGÜL

Vali Yazıcı son olarak 1991 yılında Kayseri Yahyalar’da şehit düşen Jandarma Er İbrahim Şengül’ün annesini ve ailesini ziyaret etti.

EMANETLERİNE SAHİP ÇIKMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR

Şehitlerin anneleri ve aileleriyle sohbet eden Vali Ersin Yazıcı, “Şehitlerimizin geride kalan aileleri ve çocukları milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Yürekleri kocaman annelerimiz mutlu olurlarsa, toplum olarak bizler de mutlu oluruz. Yaşamımız boyunca vazgeçemediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, bizleri karşılıksız sevgi ve emekleriyle büyüten tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutlarım” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu