Gündemİlçe Haberleri

YEDİĞİMİZ EKMEĞİ DENETLEDİLER

Dursunbey Zabıtası İlçede faaliyet gösteren ekmek Fırınlarında denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde Temizlik ve Hijyenin yanı sıra hamurdan elde edilen ekmeklerin gramları ölçüldü, çalışanların sağlık belgeleri incelendi.

Dursunbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede bulunan tüm ekmek fırınlarında bayram öncesi denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde fırıncılar hijyen ve gramaj konularında uyarıldı.
Ramazanın boyunca sürdüğü ifade edilen denetimlerin bayram öncesinde de yoğunlaştırıldığı ifade edildi. Zabıta ekiplerinin denetimler esnasında çalışanların ve iş yerinin temizliğinin yanı sıra gramaj ve ekmek yapımında kullanılan malzemelerde titizlikle incelendi. Denetimde, temizlik ve hijyen konusunda eksiklikleri görülen işletme sahipleri uyarıldı. Dursunbey Belediyesi Zabıta Amiri Rüştü Oktay MERHABA’ya yaptığı açıklamada,” halkımız için sofrada ekmek olmazsa olmazdır. Bizde sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğinin son derece hijyenik ve sağlık kurallarına uyacak şekilde vatandaşlarımızın sofralarına gelmesi için denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu