Gündemİlçe HaberleriSpor

Yelken Yarışlarında Zafer Kupası Sahiplerini Buldu

Yelken Yarışlarında Zafer Kupası Sahiplerini Buldu

30 Ağustos Zafer Kupası Yelken Yarışları’nın son gününde ödül heyecanı yaşadılar.  29-30-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen yelken yarışlarında dereceye giren sporculara ödülleri verdiler.

30 Ağustos Zafer Kupası Yelken Yarışları nedeniyle Ayvalık’ta ödül töreni düzenlediler. Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, gençleri spora yönlendirecek çalışmalara desteklerini aralıksız sürdüreceklerini, yelken sporuna gönül veren gençlere çok çalışmaları gerektiğini belirtti. Arıcıoğlu, Yeşil ile mavinin buluştuğu Ayvalık’ta lokasyon ve denizin su sporları için çok önemli avantaj sağladığını, Sayın Bakanımızın talimatları ve destekleriyle yeni tesislerin kazandırılmasıyla Balıkesir’in özellikle körfez bölgemizin çok yakında deniz sporlarının merkezi olacağını söyledi. İl Müdürü Arıcıoğlu, 30 Ağustos Zafer Kupası Yelken Yarışlarına katılan kulüplere ve sporculara teşekkür ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Açık Yelken Yarışları’nda dereceye giren sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verdiler. Törene Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Türk Tarih Kurumu Şeref Üyesi Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Yelken kulüpleri temsilcileri, hakemler ve ayrıca sporcular katıldılar.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu