GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

YENİ DÜNYA DÜZENİ

Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Uluslararası Vuslat Derneği’nin düzenlediği “Yeni Dünya Düzeni ve Geleceğin Haritası” konferansına katıldı.

Bşkan Yılmaz“Yeni Dünya Düzeni ve Geleceğin Haritası” konferansında çok değerli isimlerle bir araya gelmemiz, konuşmalarını dinlememiz ve son 16 yılda ülkemizde yaşanan değişimi konuşmamız açısından oldukça faydalı geçtiğini söyledi.

LİDER ÜLKE ÖZELLİĞİ

Son dönemlerde Türk-Müslüman coğrafyasında ortak kültür ve tarihin önemi konularının çokça konuşulmaya başlandığını belirtilen konferansta Türk devletlerinin aynı acı ve dertleri paylaştığı ifade edildi. Uluslararası Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci konferasnlara dair Batının bugüne kadar verdiği sözlerin hiçbirini tutmadığını söyledi ve, “İnsanlık adına güven verecek hiçbir şey yapmadı.” dedi. Cebeci, dünyanın güç dengesinden bahsederek, şunları kaydetti:”Bir insanın, bir ülkenin sözünün etkili olabilmesi için mutlaka güç sahibi olması lazım. Teknolojisinin üst noktada olması lazım. Parasının dünya çapında geçerli olması lazım. Bunlar olmadığı zaman dünyada sözünü dinletemiyorsun. Dünya bu zalimlerin zulmünü öylesine tescil etmiş, öylesine görmüş ki artık kendisine öncülük yapacak lider ülke bekliyor. İşte bu lider ülke olma özelliğine sahip olan ve bu lider ülke olmanın alametlerini ve işaretlerini gösteren, ortaya koyan bu aziz milletin yolunu kesmek için ne gerekiyorsa yapıyorlar. İşte biz bu noktada oyuna gelmemeliyiz.” Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu