Köşe Yazıları

Yerel Seçimlerde Son Düzlük

Yerel Seçimlerde Son Düzlük

Merhaba değerli okurlar, evet seçimlerin son düzlüğüne geldik, bu zamana kadar yapılan seçim çalışmalarını hep beraber gördük ama bana göre bu seçim çok ilginç siyasetten çok adayların birbiriyle uğraşmalarıyla ön plandalar.

Keşke herkes kendi işiyle uğraşsa yaptıkları ve yapacakları ön planda olsa, bağımsız adaylarda da ilginç isimler var. Şu an ön planda olan büyükşehir adayları kıyasıya yarıştalar gece gündüz seçim çalışmaları devam ediyor şu an ön planda olan AK Parti adayı Yücel Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Ahmet Akın, İYİ Parti adayı Turhan Çömez hepsi bu şehrin çehresini değiştirecek projelerle karşımıza çıkıyor.

Şu son 2 haftadır Yücel Yılmaz’ı desteklemeye Balıkesir’e gelen bakan, bürokrat ve devlet yetkilileri sayısı da dikkat çekici. Ayrıca açıklamış olduğu projeler çevre düzenlemesi açısından heyecan verici. Aynı şekilde Ahmet Akın’ın da kırsal kesim tarafından desteği hafife alınmayacak kadar güçlü ben halen son 1 hafta kala her şeyin ortada olduğunu düşünüyorum tabi bu benim şahsi görüşüm. Herkes artık heyecanla 31 Mart seçim gününü bekliyor.

İlgili Makaleler

Ayrıca dün köşemizde Fatma Kara’nın bahsettiği afiş kirliliği de çok önemli bir konuydu. Şöyle bir çarşıda gezince ne kadar büyük bir afiş kirliliği olduğunu görebilirsiniz gerçekten. 2024 yılındayız teknoloji almış başını gidiyor yapay zeka olayları vs. Bu elimizdeki nimeti kullanmak yerine etrafı kirletmek ayrıca milli servetimizi bu şekilde heba etmek içler acısı.

Sokakta vatandaş ekonomik durumlardan dolayı oldukça gergin, emekliler zaten ateş püskürüyor bu insanların oylarına talip olmak oy vermelerini sağlamak gerçekten çok zor Allah ülkemiz ve şehrimize hayırlısını versin atacağınız oy geleceğimize yön verecek unutmayın. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum…

Liyakat: Başarının Temeli

Demirhan Görgülü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu