Türkiye Gündemi

Yolcu Otobüsü Tankere Çarptı: 21 Kişi Yaralı

Yolcu otobüsünün ışıklarda bekleyen tankere çarpması sonucu kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada, 4’ü çocuk 21 kişi yara aldı.

 

Yolcu Otobüsü Tankere Çarptı: 21 Kişi Yaralı… Kaza; Ankara-İzmir Karayolu Valeks Işıklı Kavşakta meydana geldi. Hacı G. (58)’nin yönetiminde olan 46 VM 432 plakalı yolcu otobüsü, Kula istikametinden Manisa Salihli istikametine gitmekteydi. Devamında, ışıklarda bekleyen Kudret Ç.(44) sevk ve idaresindeki 34 GIE 539 plakalı boş tankere arkadan çarptı.

Yolcu Otobüsü Tankere Çarptı: 21 Kişi Yaralı

Ekipler Olay Yerine Geldi

Çevredekiler; sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekiplerinin sevkleri gerçekleşti. Kazada otobüste yer alan 4’ü çocuk toplam 21 kişi yara aldı. Ekipler, yaralıları sağlık ekipleri ilçedeki devlet ve özel hastanelere götürdü. Ayrıca, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bilgisi geldi. Son olarak, otobüs sürücüsü Hacı G.’ye gözaltı kararı çıktı. Kaza ile ilgili tahkikat başladı.

Yolcu Otobusu Tankere Carpti 21 Kisi Yarali 2 Jpg

1 tanker kaç lt alır?

28.000 litre ile 40.000 litre arasında su taşıma kapasitesine sahip olan bu araçlar oldukça faydalı ve kullanışlı olması sebebi ile kullanım alanı çok yaygındır.

Istif tankeri ne taşır?

Tankerler, büyük miktarda sıvı yük taşımak için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, büyük boyutlu gemi ve kamyonlardır. Bu taşıyıcılar petrol, kimyasallar, doğal gaz gibi sıvı maddelerin dünya çapındaki ticaretini sağlar ve enerji, endüstri ve tüketim sektörlerine önemli katkıda bulunurlar.

Su tankeri ne kadar su alır?

Genellikle eliptik, silindirik veya D harfi şeklinde üretilen bu tankerler paslanmaz ya da siyah çelik malzeme kullanılarak üretilmektedir. Yükleme kapasitesi 18000 litre olan 18 tonluk su tankeri boş ağırlığı 3300 kg, dolu ağırlığı ise 21300 kg’dır.

Yolcu Otobüsü Tankere Çarptı: 21 Kişi Yaralı..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu