İlçe HaberleriÖzel HaberlerSiyaset

Yücel Yılmaz Seçim Sonrası İlk Kez Konuştu

Yücel Yılmaz, Ahmet Akın'ı Tebrik Ederek Belediye Performansını Değerlendirdi

Yücel Yılmaz Seçim Sonrası İlk Kez Konuştu

Yucel Yilmaz Secim Sonrasi Ilk Kez Konustu 1

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediye toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, rakip aday Ahmet Akın’ı tebrik ederek başladığı açıklamasında, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Memnuniyet yüksekti ancak seçim sonucu bu olmadı”

Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak güzel çalışmalar yaptık ve hizmetlerin altyapısını hazırladık” ifadeleriyle belediye performansını vurguladı. Ancak seçim sonuçlarının beklentileri karşılamadığını belirten Yılmaz, bunun sadece aday kaynaklı bir durum olmadığını söyledi. Yılmaz, “Yerelde kamuoyu yoklamaları yaptık ve hizmetlerde memnuniyet yüksekti ancak seçim sonucu bu olmadı” diyen Yılmaz, adaletli bir yönetimle çalıştıklarını ve ilçelere yapılan yatırımların devam edeceğini belirtti.

“Yapılması gereken işler stratejik olarak belli”

Projelerin altyapısının oturmuş olduğunu ve kar eden 11 şirketi bulunan bir belediyeyi devraldıklarını dile getiren Yılmaz, “Yapılması gereken işler stratejik olarak belli” açıklamasında bulundu. Seçim sonuçlarının bazı farklı nedenlerden dolayı olabileceğini dile getiren Yılmaz, bu durumun sadece kağıt üzerindekilerle açıklanamayacağını ifade etti.

“Böyle bir mazeret biz asla kabul etmeyiz çünkü biz yaptık ve yapacaktık”

Meclis içerisinde yaşanan bazı aksaklıkların bu sonuçlara etkisi olabileceğini belirten Yılmaz, “Böyle bir mazeret biz asla kabul etmeyiz çünkü biz yaptık ve yapacaktık” şeklinde konuştu. Ayrıca Yılmaz, seçilen meclis üyeleri ve belediye başkanlarını tebrik ederek, bilgi birikimlerini aktarmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber: Elif Şahin

Ayvalık Meydanında Başkan Ergin’e Büyük Destek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu