Gündemİlçe HaberleriSiyaset

YÜCEL YILMAZ’A KARŞILAMA HAZIRLIĞI

YÜCEL YILMAZ’A KARŞILAMA HAZIRLIĞI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz yarın Balıkesir’de merkez ve ilçelerden katılımların sağlanacağı bir grup tarafından karşılanacak. Değirmen boğazında saat10.00’da yapılacak karşılama sonrasında öğle namazı sonrasında Zağnospaşa meydanında vatandaşlarla buluşması beklenen Başkan Yılmaz’ın burada seçmenlerden oy isteyeceği ve neden biz? Sorusuna yanıt vererek Balıkesir için ele ele çalışalım demesi bekleniyor. Yılmaz başkan adaylığının açıklanması sonrasında Balıkesir ve Balıkesirlilerin en güzel hizmeti hak ettiğini belirtmiş ve sürpriz projelerle yeni hedefler belirledikleri mesajını vermişti….

AK Parti Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 şehrin belediye başkanlarını açıkladı. AK Parti’de Balıkesir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz oldu. Peki Yücel Yılmaz kimdir, nerelidir?

 

YÜCEL YILMAZ KİMDİR?

 

Almanya’da 1975 yılında dünyaya gelen Yücel Yılmaz ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Balıkesir’de tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

Balıkesir’de Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bazı okullarda İngilizce öğretmenliği yaptı.Yılmaz, 8 şehirde yabancı dil eğitimi veren şirketini kurdu. Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini belediye başkan adaylığı dolayısıyla bıraktı. Yılmaz, 30 Mart 2014 yerel seçiminde Ak Parti’den Balıkesir, Karesi Belediye Başkanı seçildi. Yücel Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu