Görüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Yusuf Cengiz; “Biz İvrindi Aşığıyız”

İvrindi'de hizmet yapmaktan çok mutluyuz, sevinçliyiz.

Yusuf Cengiz; “Biz İvrindi Aşığıyız”

İvrindi’de hizmet yapmaktan çok mutluyuz, sevinçliyiz.

Gazeteci Yazar Kamil Akyürek’in konuğu olan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, İvrindi hakkında duygularını dile getirerek İvrindi ye aşığız, çok seviyoruz, bizi de aynı şekilde seviyorlar diyerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Cengiz, Körfez’e giden yol var. Çok canlı. Yol boyunda bir sürü işletmeler var biliyorsunuz. Yeme içme tesisleri var. Dolayısıyla İvrindi gelişime çok açık bir yer. Biz de İvrindi’ye aşığız. Yani İvrindi’de hizmet yapmaktan çok mutluyuz, sevinçliyiz. Dolayısıyla İvrindi’de her yapacağımız iş bize heyecan veriyor. Geldiğimiz günden beri gençlerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza hizmet etmenin keyfini yaşıyoruz.

Yusuf Cengiz Biz Ivrindi Asigiyiz

 

Maden lisemiz Türkiye’deki tek tematik lisedir

Bir otel yaptık mesela şehir merkezinde. Şu anda dediler ki otel çalışmaz, full çekiyor. full çalışıyor yani, kütüphane yaptık, bir millet kütüphanesi yaptık. Ondan sonra Ayar Olimpik yüzme havuzu yüzde 85 bitti. Gençlik merkezi yüzde 50 bitti. Yani bunlar büyük şeyler. Maden lisemiz var, Türkiye’deki tek tematik lisedir. Yani tek konulu olan lisedir. Tabii İvrindi’de altın madenlerinin çok olmasından dolayı özellikle buraya maden lisesi yapıldı ve öğrencilerin de madene karşı ilgileri daha da arttı. Çocuklarımız bu okulu tercih ediyorlar. Aynı zamanda uluslararası maden lisesi burası.  Sonuçta birkaç tane altın madeni de var. Bu da çok önemli. Allah vermiş ya Balıkesir’e ben öyle diyorum. Türkiye’de özel yaratılmış bir il Balıkesir. 81 ilde bulunan her şey var ama İvrin’de de her şey var. Bir deniz yok. Ben şöyle söylüyorum. İvrindi’de hizmet etmekten ben mutluyum. İvrindili’ye hizmet etmekten mutluyuz. İvrindi’de bizimle olmaktan mutlu ben öyle görüyorum. Sokağa çıktığımızda o teveccühü biz insanlardan, o pozitif enerjiyi, o sinerjiyi alıyoruz ve kucaklaşıyoruz. Bu kucaklaşmaya da devam diyoruz inşallah dedi.

Yusuf Cengiz; “Çevre Yolumuz Çok Yakında Yapılmaya Başlayacak”

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu