Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemModa

Yüz Şeklinize Göre Kakül

Hayatının bir döneminde neredeyse tüm kadınların kendisine yakışıp yakışmayacağını merak ettiği modellerden biridir kâkül. İşte Yüz Şeklinize Göre Kakül önerileri…

Yüz Şeklinize Göre Kakül

Yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz

Bu yüz şekillerinde amacınız daha keskin bir yüz hattı oluşturmaktır. Böyle bir yüz hattı elde etmek istiyorsanız yandan ayrılan bir kâkül kesimi tam size göre. Tek bir kısma çoğunluğu toplamayı istemiyorsanız iki taraflı bir görünüm yaratarak yuvarlak hattı daha keskin bir yapıya dönüştürün.

Yuvarlak Yüz Hatlarına Sahipseniz

Kare yüz hatlarına sahipseniz

Gözlerinize uzak olmayacak bir model tercih etmeniz önemli. Amacınız yüz hatlarınızı yumuşatmak olduğundan yanlardakilerin orta kısımdakilere göre daha uzun bırakılması gerekir.

Kare Yüz Hatlarına Sahipseniz

Oval yüz hatlarına sahipseniz

Şanslısınız, belki de kâkül kestirecekler arasında en az risk alan kişi sizsiniz. Oval yüze uzunlu kısalı birçok saç modelinin yakıştığını biliyoruz. Dolayısıyla kâkül kestirirken de istediğiniz bir modeli tercih edebilirsiniz.

Oval Yüz Hatlarına Sahipseniz
Şanslısınız, Belki De Kâkül Kestirecekler Arasında En Az Risk Alan Kişi Sizsiniz. Oval Yüze Uzunlu Kısalı Birçok Saç Modelinin Yakıştığını Biliyoruz. Dolayısıyla Kâkül Kestirirken De Istediğiniz Bir Modeli Tercih Edebilirsiniz.

Kalp şeklinde yüz hatlarına sahipseniz

Geniş alına sahipsineniz kâkül kesimi sizin için biçilmiş kaftan. Rahatlıkla kullanabileceğiniz bu modelde bizim önerimiz, tercihinizi kaşlarınızın altına kadar gelen ve seyrek olmayan bir kesimden yana kullanmanız. Bu şekilde alnınızın genişliği ve çenenizin darlığı birbirini dengeleyecektir.

Kalp Şeklinde Yüz Hatlarına Sahipseniz

Dikdörtgen yüz hatlarına sahipseniz

Dikdörtgen yüz hatlarına sahipseniz kareden biraz daha büyük yüz hatlarına sahipsiniz demektir. Ayrıca çeneniz ve alnınız kareye oranla daha büyüktür. Tek bir yana ayrılmamış, her iki yana ayrılmış veya dümdüz bırakılmış modeller yüzünüze en çok yakışan modellerdir.

Dikdörtgen Yüz Hatlarına Sahipseniz

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu