Yaşamİlçe Haberleri

Zeytin Üreticilerine Verilen Destek Artıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, zeytin üreticilerine yönelik desteklerini sürdürüyor.

Zeytin Üreticilerine Verilen Destek Artıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, zeytin üreticilerine yönelik desteklerini sürdürüyor. Edremit’te zeytincilikle uğraşan çiftçilere 10 bin adet zeytin kasası ve 8 bin toplama örtüsü dağıtan Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda zeytinliklerin yollarının açılması konusunda da adımlar attı.

Hasat sezonu öncesinde zeytin üreticilerine destek olmak amacıyla 10 bin adet zeytin kasası ve 8 bin adet zeytin toplama örtüsü ücretsiz olarak dağıtan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, zeytin üreticilerinin ekonomik olarak ellerini güçlendirmeyi amaçlıyor. Zeytin üreticilerine sunulan kapsamlı destek, malzeme yardımının ötesine geçerek, altyapı konusunda yapılan iyileştirmelerle uzun vadeli bir destek sağlıyor.

Zeytin Üreticilerine Verilen Destek Artıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, zeytin üretiminin bölgenin ekonomik kalkınması için hayati öneme sahip olduğunu belirterek, malzeme yardımının yanı sıra zeytinliklerin yollarının açılması konusunda da çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Üreticilerin zorlu arazi koşullarında daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşım sağlamalarını hedeflediklerini vurgulayan Yılmaz, bu sayede üretim verimliliğinin artırılmasını amaçladıklarını dile getirdi.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesir’in Odak Noktası Zeytin Üretimi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu