Gündem

17 yaşındaki Ece toprağa verildi

BALIKESİR’de önceki gece anne ve babasının evlilik yıldönümünde beyin kanması geçirerek yaşamını yitiren 17 yaşındaki Ece Ünsal son yolculuğuna uğurlandı.

Balıkesir Şairler ve Yazarlar Derneği’nin eski başkanlarından İrfan Ünsal ile eşi Zehra Ünsal, 33. Evlilik yıldönümlerinde hayatlarının en büyük acısını yaşadı. Ünsal çifti kızları Ece ile birlikte önceki gece yedikleri akşam yemeğinde 33. yıl dönümlerini kutladı. Sabah kızının odasına giren Zehra Ünsal Ece23nin rahatsızlandığını görünce hemen 112’yi çağırdı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen lise öğrencisi Ece yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ece’nin beyaz tül ile örtülen cenazesi bugün Zağnos Paşa Camii’nde öğle namazının ardından İl Müftüsü Ramazan Topcan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Partili Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna, Ece’nin arkadaşları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu