Görüntülü Haberler

2. EL ARACA TALEP ARTTI

Balıkesir Galericiler Sitesinde esnaflık yapan İsmet Şirin, faizlerdeki düşüşün ikinci el arabalara ilgiyi arttırdığını söyledi. Şirin, araba alacak kişilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Uzun yıllardır Balıkesir Galericiler Sitesinde esnaflık yaptığını söyleyen İsmail Şirin faizlerdeki düşüşün ikinci el araba satışlarını arttırdığını söyledi. İkinci el araba alacak kişilerin iyi bir araştırması yapması gerektiğini söyleyen Şahin, her bütçeye hitap eden ikinci el arabalar olduğunu söyledi.

“TALEP HIZLA ARTTI”

Vatandaşların sıfır araçtan ziyade genellikle ikinci el araçları tercih ettiklerini söyleyen Galerici İsmet Şirin, “Balıkesir Galericiler sitesinde esnafım. Aşağı yukarı 8 yıldır bu işi yapıyorum. Bizim işlerimiz şu anda yoğun bunun sebebi faizlerdeki düşüşün bizim satışlarımızda baya bir etkisi oldu. Yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Bunda ekonomik durumun etkisi de var. Vatandaşlarımızın ikinci el araçlara yoğun bir ilgisi var. Biz de bu durumdan memnunuz” ifadelerini kullandı.

“ÖNCELİKLE İYİ BİR EKSPERTİZİNCELEMESİ ŞART”

İkinci el araç alacaklara tavsiyelerde bulunan Balıkesir Galericiler Sitesi esnafı İsmet Şirin, ”Vatandaşların araba tercihinde son derece titiz davranması lazım. Öncelikle iyi bir araştırma yapılmalı. Daha sonra alınacak aracın iyi bir ekspertiz incelemesinin yaptırılması da gerekiyor. Vatandaşlar, arabanın kontrolünü sağlıklı bir şekilde yaptırdıktan sonra ise rahatlıkla aracı satın alsınlar. Hiç değilse sonrasında başları ağrımasın” dedi.

“ARAÇLAR HER KESİME HİTAP EDİYOR”

Herkese hitap eden bir araç modeli olduğunu söyleyen Şirin, “Şu anda her aileye hitap edecek araba var küçük segman arabalar var üst segman arabalar var biz geniş çalışmaya çalışıyoruz. Elimizde herkese hitap eden arabalar var. Arabaların kullanım rahatlığı kişiden kişiye değişir. Bu nedenle doğru bir tercih yapılmalıdır” şeklinde konuştu. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu