Özel Haberlerİlçe Haberleri

2024’ün Ramazan Pidesi Balıkesir’de Yenir!

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, Balıkesir’de fırın tezgahlarında ilk pideler satışa sunuldu. Sade ve yumurtalı seçenekleriyle müşterinin hizmetine sunulan pideler, Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.gazetemerhaba.com olarak, Ramazan ayının pide fiyatlarını ve halkın ilgisini mercek altına aldık.

2024’ün Ramazan Pidesi Balıkesir’de Yenir!

2024Un Ramazan Pidesi Balikesirde Yenir 2

Ramazan’ın ilk pideleri satışta

Ramazan ayının ilk sahuru ve iftarı ile birlikte, Balıkesir’de fırın tezgahları Ramazan’ın vazgeçilmez lezzeti olan pideleri tek tek raflara koyuyor. Balıkesirli fırıncıları özenle hazırladığı pideler lezzetiylede ayrı bir anlam kazanıyor. Çeşit olarak yumurtalı ve sade pideler için susam kokusuyla ve çörek otuyla süslenen pidelere ilgi bu Ramazan ayında da çok. Bu özel ay boyunca vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen ilk Ramazan pideleri her gün taze ve özenle hazırlanıyor.

2024Un Ramazan Pidesi Balikesirde Yenir 3

İlk Ramazan pidelerinden beklenti büyük

Sade ve yumurtalı seçenekler ile tezgahları süsleyen pideler, Ramazan ayı boyunca vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Fiyatlarsa oldukça uygun gramajına göre belirleniyor. Sade pide 15 TL, yumurtalı pide 20 TL etiketiyle tezgahlardan Balıkesirlilerin sofrasına taşınıyor. Ramazan ayının sofra geleneklerinden birisi olan Ramazan pidesini Balıkesirliler seviyor.

2024Un Ramazan Pidesi Balikesirde Yenir 1

Sade 15 TL, yumurtalı 20 TL

Balıkesir’de ekmek fırını işletmecisi Alperen Önay, Ramazan’ın ilk pidelerini satışa sunduklarını ifade etti. Ramazan ayında pideye olan rağbetin dikkat çektiğini belirtti. Önay, “Ramazan ayının ilk pidelerini fırınımızın tezgahında, satışa hazır hale getirdik. Gün boyunca orucunu tutan vatandaşlar, evlerine geçmeden önce pidelerini alıp, öyle geçiyorlar. Sofraya oturduklarında, pide görmek istiyorlar. Geçen sene Balıkesir halkının pide satışında gösterdikleri ilgiden memnunduk. Bu Ramazan ayında da aynı şekilde, pideye olan ilginin olacağını düşünüyoruz. Balıkesir’de pide satış fiyatları belirlendi. Sade pideyi 15 TL, yumurtalı pideyi ise 20 TL’den satıyoruz ”dedi.

Haber: Batuhan Hasar

Balıkesir’de Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu