GündemTürkiye Gündemi

ADD’den Büyükşehir Belediye Başkanına Ziyaret

ADD’den Büyükşehir Belediye Başkanına Ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Balıkesir İl Başkanı A.Turan Güneş Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ADD Yönetim Kurulu ile makamında ziyaret etti.

‘’Derneğimizin Yaptırmakta Olduğu Kız Öğrenci Yurdu Çalışmaları’’

Güneş: ‘’ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’ı ziyaret ettik. Kendilerinin nazik misafirperverliği ve derneğimize destekleri bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Derneğimizin yaptırmakta olduğu kız öğrenci yurdu ile ilgili çalışmalarımızı sunduk, yurt inşaatına katkılarından dolayı teşekkür ettik. Yoksul öğrencilerin barınma ve eğitimlerini sürdürebilmede çektikleri zorluklara karşı duyarlı olan tüm kesimlerin de katkıları ile 2016 yılında Şoför evlerinde bir yurt inşaatına başladık. İnşaatın kabası bitmiş, çatısı kapanmış olup, yardım ve destekler geldikçe ilerletilmektedir’’dedi.

‘’Bize Destek Olan Belediye Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz’’

Güneş ziyareti sonrası sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Yükseköğrenimdeki yoksul kız öğrencilerin barınabileceği bir yurdu Balıkesir’imize kazandırma çabası içindeyiz. Bu çabamıza destek olan tüm hayırseverlere ve Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’a bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Hayırsever ADD üyeleri ve vatandaşlarımızın, Belediyelerimizin yardım ve desteklerini bu yurttan esirgemeyecekleri inancı ile 2022 yılında inşaatın kalan kısmını bitirmeyi, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kazandırmayı hedefliyoruz’’. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu