Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AKIN: ÇOKÇA ÜRETİM, HAKÇA BÖLÜŞÜM

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, bayramın birinci günü Karesi, ikinci günü Gönen, üçüncü günü de Marmara ve Avşa adasındaydı.

Akın’ın Arefe Günkü rotası Manyas Kızık, Çavuşköy, Dereköy, Çakırca, Süleymanlı, Duraköy, Necip, Şevketiye, Akçaova, Kocagöl, Hamamlı, Hekimköy, Cumhuriyet mahalleleri oldu.Akın’ın basın ofisinden edinilen bilgiye göre, Hemşehrilerine hayırlı bayramlar dileyen Akın; “İki oy kullanacağız, hedefimiz tek! Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandırmak, laik, demokratik, özgür ve adil bir Türkiye için; Cumhurbaşkanlığı’nda adayımız Sayın Muharrem İnce’ye; parlamento seçiminde CHP’ye desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

“DEMOKRASİ BAYRAMI”

Akın bayramın ilk günü Balıkesir İl Başkanlığı’nda partililerle bayramlaştı. Akın sonrasında Balıkesir Karesi Köteyli, Ziyaretli, Kavaklı, Fethiye, Karakol, Karabeyler, Halkapınar, Kamçıllı, Yağcılar, Şamlı mahallelerini ziyaret etti. Hemşehrileriyle bayramlaşan Akın, “24 Haziran’dan sonra tek adam rejiminin son bulacağı demokrasi bayramında tekrar görüşeceğiz” dedi.

“YENİDEN HUZURA KAVUŞACAĞIZ”

Akın bayramın ikinci gününde de seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti. Akın, Balıkesir Gönen İlçe Örgütü ile birlikte Şehir Parkı esnafını ziyaret etti ve bayramlarını kutladı. CHP’nin seçim vaatlerini esnafla paylaşan Akın, “Asgari ücret net 2.200 lira seviyesine çıkarılacak, Aile Sigortası uygulaması ile tüm yoksullar, sağlık güvencesine kavuşturulacaktır. KOBİ’ler öncelikli olmak üzere şirketlere yönelik mevcut teşvikler daha kapsamlı ve etkin kullanılacak; yeni iş projeleri, dijital ortamda ve finansal sistemin desteği ile çok kolaylaşacaktır. ” dedi. Akın sözlerine şöyle devam etti, “16 senede yapmadıkları üzerinden vaat vermelerine en güzel cevabı halkımız sandıkta vererek bugünden daha mutlu ve huzurlu bir Türkiye’ye yeniden kavuşacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu