Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AKIN: TARIMSAL ÜRETİME YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret etti. Akın, “24 Haziran kader seçiminde birlik beraberlik içinde, dayanışmayla tek adam rejimine son vererek, demokratik çoğulcu parlamenter rejimi yeniden tesis edeceğiz” dedi.

Akın sonrasında Edremit Belediye meclis üyesi Musa Karaarslan’ın kayınvalidesinin Edremit Altınoluk Cemevi’ndeki cenaze törenine katıldı. Akın, “Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim.” dedi.Akın daha sonra Gömeç İlçe Örgütü ile birlikte Gömeç Kaymakamı Önder Coşkun’u makamında ziyaret etti. Milletvekili, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra belediye çalışanlarını ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Esnaf borçlu

Akın, Gömeç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Duran’ı makamında ziyaret etti. CHP’nin esnaflarla ilgili seçim vaatlerini konuşan Akın, “Esnafımız, vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisini koyamıyor. Esnaf ve çiftçinin kazancı, giderlerini karşılayamıyor, ekonomiye duyulan güven eriyor. Esnaf Bakanlığı kurarak, esnaf ve sanatkarların sorunlarının siyasette geniş yer bulmasına olanak tanıyacağız. Ruhsatlandırma işlemlerinin esnaf odaları tarafından yapılmasını sağlayacağız. Suriyelilerin vergiden ve yasal yükümlülüklerden muaf şekilde iş yaparak haksız rekabet etmesini önleyeceğiz. Sosyal güvenlikte norm ve standart birliğini sağlayacağız. Esnaf aleyhine olan farklılıkları ortadan kaldıracağız. Esnafın kira stopajını kaldıracağız. Esnafın kira, araç gideri, iş yeri masraflarını vergiden düşebilmesini sağlayacağız. Esnafa yıllık ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu