Özel HaberlerEkonomi

ARAÇLARIN GÖRÜNTÜSÜNE ŞIKLIK KATIYOR

Söz Sanayi’de köşemizde haberlerimiz ile sanayi esnafının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Sanayi esnaflarımızdan bu haftaki konuğumuz Ünal Oto Döşeme & Aksesuar  işletmecilerinden Harun Büyükçınar oldu.

 

 

Araçlarda istenilen model ve renk üzerinde kumaşı kombine etme imkânı sunduklarını belirten Büyükçınar, “1996 yılından beri sanayinin içindeyiz. Oto döşeme, oto kılıf, cam filmi ve cam rüzgarlığı üzerine hizmet veriyoruz. İşlerimiz Allaha şükürler olsun ki güzel. Eski bir firmayız. Benim de zaten baba mesleğim. Verdiğimiz hizmetler ile ilgili uygulamalarından tadilat işlemlerine kadar bütün beklenti ve ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap veriyoruz” dedi.

 

“Baba mesleğim”

1996 yılından beri sanayinin içinde olduğunu söyleyen Büyükçınar, “1996 yılından beri sanayinin içindeyiz. Oto döşeme, oto kılıf, cam filmi ve cam rüzgarlığı üzerine hizmet veriyoruz. İşlerimiz Allaha şükürler olsun ki güzel. Eski bir firmayız. Benim de zaten baba mesleğim. Çıraklık dönemim babam ile beraber geçti. Burada çalışan olarak 2 kişiyiz. Eleman bulamıyoruz. Kalifiyeli eleman yok. Çırak sıkıntısını senelerdir yaşıyoruz. Bizim meslekte de her sektörde olduğu gibi küçük yaşta gelip yetişmesi gerekiyor ama dediğim gibi ne yazık ki artık ne yetişecek eleman ne de yetişen eleman var” dedi.

 

“Hayalleri gerçekleştiriyoruz”

Uzun yıllardır otomotiv tekstil sektöründe derinleşmiş tecrübesi ile hizmet verdiklerini dile getiren Büyükçınar, “En önem verdiğimiz konuların başında kumaşta kalite, uygun fiyat ve zamanında teslimat geliyor. Siparişlerimizde araçların koltuklarına en uygun şekilde potluk yapmayacak şekilde en kalitelisinden ve en kısa sürede teslim ediyoruz.  Müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımız. Her siparişimizi özenle hazırlarız. Araç dizaynında kullanım konforu, estetik görünüm, kaliteli malzeme donanımını önemseyenler için mükemmel işçiliğimiz  ile hayalleri gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

“Gri tonları daha çok tercih ediliyor”
Ünal Oto Döşeme & Aksesuar işletmecisi Harun Büyükçınar, “ Tüm araç modellerinin orijinal koltuk ölçülerine göre hizmet verebildiğimiz gibi hazır koltuk kılıfı ve paspaslarımız da mevcut. Hazır oto koltuk kılıfında kaliteli ürünleri tercih ediliyoruz. Renk olarak gri tonları daha çok tercih ediliyor. Müşterinin isteğine göre her renk elimizde bulunuyor. Bu şekilde araçların görüntüsüne şıklık katıyoruz. Yıllardır kazandığımız tecrübeyle araçlarda döşeme çözümlerini toplam kalite anlayışı içinde sunuyoruz. Maddi olarak da uygun fiyatlarla hizmet veriliyoruz. Kendimizi her geçen gün geliştirerek ve yeniliyoruz.  Böylece rahat bir sürüş keyfini de garantilemiş oluyoruz” şeklinde konuştu.  

“Cam film uygulaması bizi sekteye uğrattı”

Cam film uygulaması ile ilgili olarak da fikirlerini belirten Büyükçınar, “Verdiğimiz hizmetler ile ilgili uygulamalarından tadilat işlemlerine kadar bütün beklenti ve ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap veriyoruz. Cam film uygulaması biraz bizi sekteye uğrattı. Aslında tam olarak ne olduğu belli değil ama daha önceden cam filmi yaptırmak için örneğin 300 lira verenler şimdi 150 lira verip söktürmek için geliyorlar. Bildiğim kadarıyla artık derecelerine göre de değil. Komple yasaklandığını biliyoruz. Özellikle aracının içerisinin görünmesini istemeyen sürücüler cam filmine büyük bir ilgi gösteriyordu. Şimdi tekrar yasaklandı. Durum böyle olunca cam filmi taktırmak için sıraya geçen vatandaşlar şimdi söktürmek için sıraya geçiyor. Şu anda herkeste bir kafa karışıklığı var. Söktürenler olduğu gibi söktürmeyenlerde mevcut” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu