Gündemİlçe Haberleri

AVCU “YANGIN OLMASIN”

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu beraberinde kaymakam Altuğ Çağlar ile birlikte itfaiyecilik haftası nedeni ile itfaiyecileri ziyaret etti.

İtfaiye’nin önemini anlatan Avcu, “ itfaiye personelinin haftasını kutladı ve yangınsız, kazasız günler diliyorum” dedi.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ilçenin emirler mahallesinde hayvan damında çıkan yangın yerinde de inceleme yaparak itfaiye görevlilerinden bilgi aldı. Can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Avcu yangın elbette ki hasar da veriyor. Önemli olan yaşanan bir olay sonrasında zararın görülecek olan hasarın en azı ile atlatılabilmesi. Bizlerde vatandaşlarımızın her zaman acısında üzüntüsünde de olmaya çalışıyor ve ihtiyaçları doğrultusunda belediye olarak “yanınızdayız” mesajını onlara veriyoruz. Allah acı yaşatmasın. İtfaiye haftasındayız. İtfaiye personeli ve yetkililerini de ziyaret ederek yaptıkları işin ne derece önemli olduğunu ilettik. Hafta nedeni ile onların haftasını kutluyoruz. Kazasız ve yangınsız günler diliyoruz” dedi. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu