Gündemİlçe Haberleri

AYVALIK’TA ACI TABLO

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve bazı belediye meclis üyeleri, ilçe genelinde hortum nedeniyle zarar görev ev ve iş yerlerine ziyarette bulunarak durum tespiti yaptılar.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Merih Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Kurthan Gençel, Fen İşleri Müdürü Murat Çankaya, Zabıta Müdürü Ali Çiçek ve Temizlik İşleri Müdürü Necdet Güngör, kent genelinde meydana gelen hortum ve gök gürültülü sağanak yağışta maddi zarar gören iş yerlerinde ve sokaklarda incelemelerde bulundu.

“KENTİMİZE GEÇMİŞ OLSUN”

Yaşanan afet hakkında görüşlerini bildiren Başkan Mesut Ergin: “Kentimizde dün gece 5 dakika süren hortum ve şiddeti yağış neticesinde, evlerin bahçesinde ve kamuya açık alanlarda 50’yi aşkın ağaç devrildi. Bu ağaçların bir çoğu arabaların üstüne düştü. Fırtına nedeniyle bazı evlerin çatısı uçtu. Denize cephesi olan iş yerlerinde, esnafımız maddi hasarlar gördü. Alibey Adası, Ayvalık merkez, Altınova ve Küçükköy mahallelerimizde belediye ekiplerimiz vatandaşlarımızın yanında olmak için görevdeydi. Vatandaşlarımız olumsuzlukları 0266 312 10 21 ve 0850 811 10 10 numaralı telefonlara iletebilirler. Kentimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu