GündemSiyasetTürkiye Gündemi

BAHÇELİ: “TÜRKİYE SALDIRILARA KARŞI TEK YUMRUKTUR”

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “ABD uluslararası hukuka aykırı fiillerin, korsan ve karaborsa devlet mantığının odağı haline gelmiştir. Buna rağmen Türkiye saldırılara karşı tek yumruktur.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Döviz, faiz, borç ve enflasyon girdabında boğulmamızı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Devlet ve hükümete desteğimiz tamdır. Cumhur İttifakı, alayının karşısındadır.” dedi. Bahçeli, Etimesgut Belediyesi’nce Türkbeyleri Kent Meydanı’nda düzenlenen 15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali ile 41 eserin temel atma ve toplu açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bahçeli, Etimesgut Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar ve 41 eserin ilçeye kazandırılmasının önemine değinerek, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve tüm belediye çalışanlarını kutladı.”

Çeşitli kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bahçeli “Etimesgut’a hizmetle mükellef olduklarını vurgulayan Bahçeli, belediyeciliğin siyasi, ideolojik, mezhep, köken ve dünya görüşü ayırt etmeksizin herkesi kucaklamayı, herkesle tokalaşmayı, herkesin derdine kafa yormayı beklediğini bildirdi. Belediyeciliğin yalnızca imar, su, ulaşım, altyapı, ağaçlandırma, konut, tanıtım veya ruhsat verme, harç ve vergi toplama gibi işlerle ilgili değerlendirilmemesi gerektiğine işaret eden Devlet Bahçeli, “Belediye demek umut, uzlaşma, uzakları yakın eden ümran ve uygarlık demektir.

Belediye demek uhuvvet, yani kardeşlik demektir. Belediye demek veren elin alan elden üstünlüğünü tescil eden ufuk demektir. Belediye demek açı doyuran, çıplağı giydiren, üşüyeni ısıtan, hasreti dindiren, toplumsal bünyeyi dengeleyen, darda ve zorda kalanı sarıp sarmalayan müşfik ve müthiş bir uğraş demektir.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu