Ekonomiİlçe Haberleri

Balıkesir İş Dünyası Agroexpo Fuarında Boy Gösterdi

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, İzmir'de gerçekleşen 19. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı'na (Agroexpo) katıldı. Başkan Rahmi Kula'ya, Balıkesir Ticaret Odası Meclis Üyesi Aydın Güneş eşlik etti. Heyet, fuar kapsamında Balıkesirli Oda üyesi firmaları ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yerinde inceledi.

Balıkesir İş Dünyası Agroexpo Fuarında Boy Gösterdi

Balikesir Is Dunyasi Agroexpo Fuarinda Boy Gosterdi 1
Balıkesir İş Dünyası Agroexpo Fuarında Boy Gösterdi

“Sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip ediyoruz”

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, fuarın sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmek adına büyük bir fırsat olduğunu belirterek, “Agroexpo Fuarı, tarım, hayvancılık ve tavukçuluk sektöründeki son teknolojileri ve ürünleri bir araya getiriyor. Bu fırsatı değerlendirerek Balıkesirli işletmelerimizi ziyaret ederek, sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip ediyoruz” dedi.

Balikesir Is Dunyasi Agroexpo Fuarinda Boy Gosterdi 2

“Sektöre katkı sağlayacak iş birliklerini kurma amacındayız”

Meclis Üyesi Aydın Güneş ise, fuarın sektöre yön veren önemli firmaların bir araya geldiği bir platform olduğunu vurgulayarak, “Balıkesir Ticaret Odası olarak, üyelerimizin fuar boyunca ihtiyaçlarına cevap verecek, sektöre katkı sağlayacak iş birliklerini kurma amacındayız. Bu vesileyle, Balıkesirli firmalarımızın ürün ve hizmetlerini tanıtarak işbirliklerini artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Balikesir Is Dunyasi Agroexpo Fuarinda Boy Gosterdi 3

Haber: Bülten

TSKB’den Balıkesir’e 25 Milyon Euro Kredi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu