Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Genç Çiftlere Müjde! Çeyiz Desteği Geliyor

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsutlu genç çiftlere yönelik heyecan verici projenin duyurusunu yaptı.

Balıkesir’de Genç Çiftlere Müjde! Çeyiz Desteği Geliyor

Balikesirde Genc Ciftlere Mujde Ceyiz Destegi Geliyor 1

“Evlilik serüvenine adım atmaya hazırlanan çiftlerimize müjdeli bir haberimiz var”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsutlu genç çiftlere yönelik heyecan verici projenin duyurusunu yaptı. Başkan Cankul, “Kepsut Belediyesi olarak her zaman aile kurumunun kutsallığına inandık ve Vefalı Yurt Kepsut’umuzu büyük bir aile olarak gördük. Hayata geçirdiğimiz her projenin aileye ve kutsal değerlerimize hizmet etmesine özen gösterdik. Her birimizin hayatının en özel anlarından biri olan evlilik serüvenine adım atmaya hazırlanan çiftlerimize müjdeli bir haberimiz var” dedi.

Cankul2Dan Çeyiz Desteği

Yeni proje kapsamında, genç çiftlere çeyiz desteği sağlanacak. Başkan Cankul, genç çiftlerin mutluluğuna ortak olmak ve onlara destek olmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Cankul, “Çeyiz desteği projemizle, sizin yanınızda olmak ve mutluluğunuzu paylaşmak istiyoruz. Evlilik yolculuğunuzda daha huzurlu ve umut dolu bir başlangıç için elimizden gelen desteği sunuyor, bu projede sizinle birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

“Çeyizlerin 50.000 TL’lik kısmını belediye olarak biz karşılayacağız”

Kepsut Belediyesi bu projesiyle, evlilik yolculuğuna adım atan genç çiftlerin daha güçlü ve umut dolu bir başlangıç yapmaları hedefliyor. Başkan Cankul, “Evlilik yolculuğunuzda bir ömür boyu sürecek mutluluklar diliyor, yeni hayatınıza adım atmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Artık, Kepsut’ta yuva kuracak olan tüm genç çiftlerimizin, çeyizlerinin 50.000 TL’lik kısmını belediye olarak biz karşılayacağız” dedi.

Balikesirde Genc Ciftlere Mujde Ceyiz Destegi Geliyor 2

Haber: Bülten

Balıkesir’de Evlenecek Çiftler Bir Adım Önde

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu