Gündemİlçe HaberleriSiyaset

BALIKESİR’İN CANBEYİ AYVALIK, GÖMEÇ VE BURHANİYE’DEYDİ

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Canbey seçim çalışmalarını Balıkesir’in incisi Körfez bölgesinde sürdürdü.  Ayvalık, Gömeç  ve Burhaniye’de halk ve esnaf ziyaretinde bulunan Canbey 24 Haziran seçimlerinde bölge insanın oylarına talip olduklarını belirtti.

AYVALIK: KOŞMAYA DEVAM
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Canbey Ayvalık’ta Altınova seçim bürosunu ziyaret edip teşkilatla bir araya geldi. Ardından da teşkilat mensupları ile birlikte Ayvalık sokaklarını dolaşarak destek istedi. Yenimahalle mitinginde ise vatandaşlara hitap eden Canbey, “24 Haziran’a kadar durmak yok koşmaya, çalışmaya, bıkmadan çalışmaya ve sizlerin de desteğiyle iktidara devam inşallah” dedi.

GÖMEÇ: GERİ VİTES YOK
Balıkesir’in Canbey’i Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, Gömeç’te halk ve esnafla tokalaşarak hal hatır sordu. Partililerle birlikte vatandaştan destek isteyen Canbey Gömeç’te de daime ileriye mesajı verdi. Bizde geri vites yok diyen Canbey, Traktöre binerek “AK Parti ile daime ileriye, bizde vites hep ileri” mesajını verdi.

BURHANİYE:KUVVETLİ DESTEK
Milletvekili Adayı Canbey, Burhaniye’de ise bu yıl Sübeylidere Mahallesinde Ramazan etkinlikleri kapsamında üçüncüsü düzenlenen yağlı güreş müsabakaları programına katıldı. Buradaki vatandaşlarla görüşen ve kıran kırana geçen güreşleri izleyen ve başpehlivanlarla hatıra fotoğrafı çektiren Canbey, “Burhaniyeli vatandaşlarımızın da partimize desteğini kuvvetli bir şekilde istiyoruz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu