Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir’in Kalbini Korumak İçin Yeni Çalışma

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Kazdağı Milli Parkı'ndaki orman yangınlarını önlemek ve erken müdahale etmek amacıyla önemli bir protokolü hayata geçirdi.

Balıkesir’in Kalbini Korumak İçin Yeni Çalışma

Balikesirin Kalbini Korumak Icin Yeni Calisma 1

İnceleme Yapıldı

Balıkesir Yangın Koordinasyon Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Kazdağı Milli Parkı’nda orman yangınlarına karşı etkin bir mücadele için orman yollarının ıslah edilmesi için incelemeler başlatıldı.

Balikesirin Kalbini Korumak Icin Yeni Calisma 2

Talimat Verdi

Bölge Müdürü Kemal Kayıran, incelemeler sırasında Edremit Orman İşletme Müdürü Barış Tamer Kilis ve teknik personelle birlikte Kazdağı Milli Parkı içerisindeki orman yangınlarına müdahalede yaşanan zorlukları göz önünde bulundurdu. Özellikle bölgenin zorlu topoğrafyası nedeniyle orman yangınlarına karadan ulaşmanın zor olduğunu vurgulayan Kayıran, bu nedenle orman yollarının standardizasyonunun büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Ayrıca, yangınlara hızlı müdahale edebilmek için orman yollarının bakım ve ıslahının tamamlanmasını talimat verdi.

Balikesirin Kalbini Korumak Icin Yeni Calisma 3

Haber Merkezi // Balıkesir’in Kalbini Korumak İçin Yeni Çalışma

Orman Yangınlarına Karşı Balıkesir Kuleleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu